Đekanović napadnut u Banovićima: “Ako vam smetam to je vaš problem”

- Advertisement -

Trener Zvijezde iz Gradačca Nebojša Đekanović je putem svog “Facebook” profila saopštio kako je poslije jučerašnjeg meča protiv Budućnosti u Banovićima doživio velike neprijatnosti.

“Juče što sam doživio vodeći svoju Zvijezdu u Banovićima, volio bih da se ne desi nikom od nas. Sport je da se ljudi spajaju, upoznaju stiču prijateljstva, razmjenjuju iskustva i da budu jedni drugim na usluzi od pomoći! Po završetku utakmice napadnut sam u tunelu koji vodi do svlačionice, uhvaćen za vrat i udaren u predjelu glave! Tokom čitave utakmice sam prozivan, vrijeđan na sve načine i sa najgorim mogućim psovkama!” – započeo Nebojša Đekanović, nakon čega je dodao:

PROČITAJTE JOŠ:  Zašto policija u Sarajevu čuva pjevačicu Senidah?

“Ja jesam iz Teslića, malog grada sa velikim ljudima i uvijek ću ga sa ponosom predstavljati. Prijetnje vam neće pomoći jer se ne bojim nikog i nikad se nikom neću sklanjati! Ja ću i dalje praviti rezultate i uspjehe! Morate znati da ni u jednom klubu nisam dobio otkaz! Ako vam smetam to je vaš problem. Kolege moje čuvajte i njegujte prijateljstva trebamo jedni drugima u ova teška vremena. Sport nam je očito na izdisaju, gubi smisao i etiku postojanja, jer sve se unaprijed zna! Hvala na podršci ljudima iz kluba, ekipi, navijačima, ljudima iz Gradačca i dalje! Ja ću i dalje da radim na sebi u svakom pogledu! Uvjek imam motivaciju i želju za pobjedom kao prvog dana kad sam došao na teren!”.

Što se tiče same derbi utakmice drugog kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine, Zvijezda iz Gradačca je u Banovićima protiv domaće Budućnosti odigrala remi susret sa konačnim rezultatom od 2:2, prenosi Meridianbetsport.ba.

PROČITAJTE JOŠ:  Sarajevo: Zmija na Alipašinom Polju, građani sumnjaju da je poskok

Đekanović, Đekanović doživio napad u Banovićima: “Uhvaćen sam za vrat i udaren u predjelu glave”

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Saobraćajni kolaps zbog nesreće na Baščaršiji

Nešto poslije 16 sati kod Careve ćuprije desila se...

Na Alipašinom Polju gorio ugostiteljski objekat

U sarajevskom naselju Alipašino Polje došlo je do požara...

Detalji tragične nesreće kod Kotor Varoša: Poginula trudnica

U saobraćajnoj nesreći kod Kotor Varoša danas je poginula...

Stravična nesreća: U sudaru poginuo maloljetnik

U mjestu Živinice kod Dervente, na magistralnom putu Doboj...

Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu

Teška nesreća desila se danas u mjestu Puking, u...