Life news

Ubistvo i samoubistvo: Godinama bili u svađi a onda je došlo do tragedije

0
Ubistvo i samoubistvo: Godinama bili u svađi a onda je došlo do tragedije, Life.ba
Foto: EPA

U Demir Kapiji se u utorak ujutru dogodilo ubistvo i samoubistvo, a ova vijest je šokirala žitelje Demir Kapije, ali i javnost cijelog tikveškog kraja.

Iz MUP-a je potvrđeno da su jutros dva tijela pronađena u njihovim stanovima u zgradi u Demir Kapiji.

“U 06.50 sati, u PU Demir kapija prijavljeno je da su u sopstvenoj kući zatečni sa prostrelnim ranama B. M. (34) i M. K. (72), oboje iz Demir Kapije. Ljekar Hitne medicinske pomoći je konstatovao smrt obojice, a na licu mjesta se vrši uviđaj u saradnji sa javnim tužiocem”, saopštio je MUP.

PROČITAJTE JOŠ:  Ovo je vozač koji je usmrtio djevojku na Marindvoru

Prema nezvaničnim informacijama, postoji i oproštajno pismo koje je ostavio čovjek koji je izvršio ubistvo, a potom samoubistvo. Do tragedije je došlo pošto je stariji muškarac poslije svađe pucao u komšiju koji je živio iznad njega u zgradi, a zatim se ubio.

SVR Veles saopštio je više detalja o događaju nakon završenog uviđaja, a mještani Demir Kapije, uznemireni ubistvom i samoubistvom, kažu da se ne sjećaju tako tragičnog incidenta u njihovoj opštini.

Navodno, komšije su već duže vrijeme imali nesporazume.

– Niko nije mogao da pretpostavi da će situacija toliko izmaći kontroli i da će se desiti takva tragedija! Dvije porodice su zavijene u crno. Mlađi komšija još nije ni formirao svoju porodicu, a stariji je prolazio kroz težak period i suočavao se sa bolešću bliskog člana porodice. Svi smo u šoku, rekao je za Fokus još jedan komšija.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Ivana Knoll ne prestaje šokirati provokativnim izdanjima: Zamiješala kukovima u haljini na rese

Šta se tačno dešavalo u zgradi i šta je prethodilo događaju, biće saopšteno naknadno, saopštio je SVR Veles.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.