Novinari na doručku sa Tonyjem Cetinskim

0
Novinari na doručku sa Tonyjem Cetinskim, Life.ba

Novinari na doručku sa Tonyjem Cetinskim, Life.baU opuštenoj atmosferi Hotela Europa u Sarajevu, u ponedjeljak 8. novembra, agencija Art Zone i agencija Nobilo i Cetinski upriličili su radni doručak sa Tonyjem Cetinskim, a u povodu njegovog koncerta u sarajevskoj Zetri 4. decembra.

Brojni okupljeni novinari imali su priliku da razgovaraju sa Tonyjem koji je još jednom pokazao da ga izniman profesionalni uspjeh i status muzičke zvijezde, koji s razlogom nosi, nisu promjenili. Veoma susretljiv i neposredan, na sva novinarska pitanja strpljivo je odgovarao i poslušno pozirao fotografima i kamermanima.

Prisutnim novinarima kratko su se obratili Rajko Bogdanović, direktor agencije Art Zone i Marko Dagelić u ime HT ERONET-a i još jednom najavili da će se 4. decembra u Zetri desiti istinski muzički spektakl.

Podsjetili su i na način rezervacije karata putem SMS poruke na broj 063 888 05 te napomenuli da se ulaznice od ponedjeljka 8. novembra mogu naći u slobodnoj prodaji širom Bosne i Hercegovine . Sve kupce očekuju prigodni pokloni, a u narednih mjesec dana i druge nagrade i iznenađenja.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.