IT

HP Adobe Creative Suite 5

0
HP Adobe Creative Suite 5, Life.ba

HP Adobe Creative Suite 5, Life.baHP je objavio da posljednja verzija Adobe®’s Creative Suite 5 software-a može biti dodana kao opcionalna komponenta njihovoj nagrađivanoj Z seriji radnih stanica. Ovo uključuje Adobe Premiere Pro CS5 i Adobe Creative Suite 5 Production Premium.

Napravljen s potrebama korisnika na umu, HP Z Workstation nudi posljednju tehnologiju za profesionalna grafička rješenja za HD audio i video radove sa aplikacijama kao što su 3D animacije, fotografije i video, a sve uz jednostavnost i preciznost.

Adobe Creative Suite 5 Production Premium software u potpunosti koristi prednosti Z serije 64-bitnog operativnog sistema, novog Intel Xeon procesora i 3D grafika. Uključujući Adobe CS5 u ponudu Z radnih stanica, HP može ponuditi sve komponente potrebne za produktivan i kreativan rad.

„Naši korisnici imaju potrebu za moćnim manipulatorom u 3D grafici, HD displejima, a sada mogu imati i velike koristi od Adobe Creative Suite 5 Production Premium software“, rekao je Kobi Elbaz, client solutions and workstations business unit director, HP Personal Systems Group, EMEA.

“HP Workstation korisnici traže najbolje od izvedbi i pouzdanosti koje se sada nude u posljednjoj Z seriji.“

Z serija dolazi uz izbor profesionalnih displeja od 22 inča do 30 inča sa Dream Colour sdisplejem za aplikacije kojima je važna boja. Kao dodatak već moćnim HP performance displejima, posljednja edicija, HP ZR30w S IPS LCD displej osigurava 30 bita po pikselu rezoluciju boje i 1.07 milijardi vidljivih boja što je 64 puta više boje nego je dostupno na tradicionalnim LCD monitorima. Rezultat je iskustvo rada u realnom vremenu sa dodatnim efektima, višestrukim layerima ili sadržaj ultra visoke rezolucije.

Prema IDC-u, HP je lider u industriji sa udjelom od 47.5 % na tržištu radnih stanica na EMEA tržištu. Korisnici koji prelaze na Z seriju sada mogu iskoristiti HP-ove konstantne inovacije u poljima kao što su dizajn i Idependent Software Vendor (ISV) za profesionalne aplikacije.

HP i Adobe su usko sarađivali kako bi optimizirali totalno iskustvo za svoje korisnike. Bliska veza sa ISV-om pomaže kako bi HP Z radna stanica imala punu podršku, bila optimizirana i certificirana za upotrebu sa Adobe CS5 aplikacijima pod „Adobe Creative Suite Production Premium Optimized System“ logom.

Adobe software je trenutno dostupan u Engleskoj, a biće dostupan i u Francuskoj, Engleskoj, Njemačkoj, Italiji i Španiji od augusta 2010. Adobe korisnici mogu vrlo lako nadograditi kompjutere sa dodatnom memorijom ili prostorom kako bi uspješno obavljali svoj posao.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.