HronikaLife news

Nestali muškarac iz Srbije uoči nestanka ostavio oproštajno pismo

0
Nestali muškarac iz Srbije uoči nestanka ostavio oproštajno pismo, Life.ba
Instagram

Tomislav Mančić (32) iz Krnjače izašao je iz svoje zgrade u utorak uvečer, 14. marta, u 20.17, nakon što je skrenuo ka Zrenjaninskom putu, a zatim nestao bez traga.

Od danas je, u potragu uključena i riječna policija, a nestali muškarac je uoči nestanka ostavio oproštajno pismo.

Prema nezvaničnim informacijama, Tomislav Mančić je ostavio oproštajno pismo, a njegova majka je po pronalasku, 16. marta, prijavila sinovljev nestanak u policiji.

– Ostavio je pismo u kome je napisao da se niko ne brine i da ide drugim putem. Nije naveo razlog, a ni njegovi najbliži ne znaju šta bi ga natjeralo na ovakav korak. Policija je uzela pismo, a u toku su i vraćanja uličnih kamera kako bi se utvrdilo gdje je dalje otišao.

PROČITAJTE JOŠ:  Uhapšen manijak koji je ženama u tržnom centru podizao suknje i snimao

Nije ponio mobilni telefon

Podsjetimo, Mančić, kako je navedeno na sajtu Nestali Srbija, sa sobom nije ponio mobilni telefon, niti lična dokumenta, a u trenutku nestanka na sebi je imao crni prsluk, crne patike i crnu duksericu.

Očajna porodica moli da ukoliko ga neko od građana vidi, prijavi policiji koja je upoznata sa ovim slučajem, piše Srpskainfo.

PROČITAJTE JOŠ:  (FOTO) "Čudo neviđeno" bodri Zmajeve u Bratislavi

– Nemamo novih informacija, policija je uključena, a mi se nadamo dobrom. Samo da je Toma živ – rekao je ujak nestalog mladića.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)