HronikaLife news

Maturant hrvatske srednje škole poginuo na maturalnom putovanju u Pragu

0
Maturant hrvatske srednje škole poginuo na maturalnom putovanju u Pragu, Life.ba

Na maturalno putovanje otišlo je 87 učenika, maturanata iz tri i pol razreda, te četiri profesora, rekao je ravnatelj Krešimir Bronić iz srednje škole “Mate Balote” u Poreču

Maturant porečke srednje škole poginuo je na maturalnom putovanju u Pragu.

– Maturant naše srednje porečke škole nažalost smrtno je stradao na maturalnom putovanju u Pragu. Više od toga ne mogu govoriti jer još uvijek čekamo izvješće od strane tamošnje policije – rekao je ravnatelj Krešimir Bronić iz srednje škole “Mate Balote” u Poreču za 24sata.

PROČITAJTE JOŠ:  Uhapšen policajac iz Priboja osumnjičen za ubistvo: Pobjegao u BiH, lociran u Trebinju

– Izvršen je policijski uviđaj, a što se točno dogodilo i mi ćemo znati nakon službenog izvješća. Kao ravnatelj škole osjećam se užasno loše. Nisam bio prisutan odnosno nisam bio na tom putu. Izražavam najdublju sućut roditeljima i cijeloj obitelji u ime cijele škole i svoje ime. Jako sam pod stresom i razumite me, ne mogu više od šoka govoriti – kroz suze je kratko kazao vidno potreseni ravnatelj.

Dodao je da se sve dogodilo oko ponoći u petak na subotu.

PROČITAJTE JOŠ:  I ćevapi na popisu najpoznatijih svjetskih delicija

– Na maturalnu putovanje otišlo je 87 učenika, maturanata iz tri i pol razreda, te četiri profesora. Otišli su na maturalno putovanje u četvrtak a trebali su ostati do nedjelje, no zbog cijele situacije koja je sve duboko potresla, već su u subotu krenuli prema kući – zaključio je ravnatelj.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.