Džejla Ramović se našla na listi ženskih javnih ličnosti koje vole isti spol: Na listu je doveo odnos s Marijom Šerifović

- Advertisement -

Ljubav prema istom spolu kod poznatih ličnosti je oduvijek intrigirala javnost i njihovu publiku. U posljednjih nekoliko godina smo svjedoci jednog otvorenijeg pristupa kada je riječ o toj temi.

Donosimo listu ženskih javnih ličnosti s naših prostora za koje se šuškalo da vole žene, piše 072.info.

Hana Hadžiavdagić-Tabaković je svojevremeno priznala u popularnoj emisiji na hrvatskoj televiziji da se voli ljubiti s djevojkama. Dokad tome je video snimak koji je obišao brojne medije. Na njemu je prikazan njen poljubac s djevojkom na Zrću. Na kraju se ipak skrasila s muškarcem, te je već nekoliko godina u sretnom braku s Tarikom Tabakovićem.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar
Foto: Instagram

Sljedeća na listi je Džejla Ramović koja već duže vrijeme intrigira javnost svojim odnosom s pjevačicom Marijom Šerifović, a u medijskim kuloarima se šuškalo kako su u ljubavnoj vezi dok ovih dana na društvenim mrežama bruji kako je eurovizijska pobjednica navodno lupala automobil na ulici upravo zbog Džejle.

Foto: Instagram

Naredna na listi je srbijanska pjevačica Milica Pavlović za koju mediji godinama pišu kako voli isti spol. Dodatnu vatru je rasplamsala kada se prije nekoliko godina uživo u emisiji poljubila s Kijom Kockar.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Pjevačica godinama tvrdi kako nema momka, praveći od toga razne šale dok daje izjave, a nedavno je u jednoj emisiji otkrila kako je bila u tajnoj vezi s crnogorskim vaterpolistom Nicolasom Saveljićem, a sudeći prema komentarima ispod videa publika nije povjerovala u tu priču.

Foto: Instagram
- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Previše umivanja tokom dana donosi više problema nego benefita....

Recept: Kinder kolač

Biskvit: 200 g čokolade za kuhanje 100 g mliječne čokolade 150 g...

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...