Wzolf objavio emotivan singl prvijenac “3AM”

- Advertisement -

Nakon uspješnih projekata Madre Badessa i Misa Mediterana, Karlo Vudrić odlučio je zaokrenuti kormilo. Pod pseudonimom Wzolf izbacuje svoj prvi singl na engleskom jeziku, emotivnu i moćnu baladu “3AM”.

Kako sam kaže, pjesma se već duže vrijeme marinirala u ladici s idejama, a njezin tekst proizašao je iz nemoći i čiste emocije.

-Dogodile su mi se brojne premisli, javila su mi se mnoga pitanja: kojim putem krenuti, što napraviti? “3AM” je bila i prva rezerva na ovogodišnjoj Dori, a pjesma je došla kao kasni wake-up call za pokretanje i pomicanje granica. Ujedno je bila izlazak ne toliko iz komfor zone, koliko iz zone čekanja, izjavio je Karlo.

PROČITAJTE JOŠ:  Brojne poznate ličnosti na otvaranju lokala Šukija Planjanina, zapjevao i legendarni Josip Pejaković

Osim što pjesma donosi dozu svježine također je i preslika njegovog karaktera, a Wzolf kao projekt i izvođač je glavna nit vodilja prema konačnome cilju otkrivanja samoga sebe u autentičnoj formi. Wzolfa je na taj put potaklo otkrivanje novih glazbenih inspiracija u izvođačima kao što su Paul Weller, Biffy Clyro, Becka, Last Shadow Puppets i Tame Impala.

-3AM je blagi odsjaj s paketa moje stvaralačke mašte i najava onog što dolazi, a dolazi neočekivano. Pjesma nosi takav naziv jer je nastala u periodu nesanice i ubrzanog kolanja misli praćenih ljubavnom problematikom prošlosti, nastavlja Wzolf.

PROČITAJTE JOŠ:  Preminuo akademik Dževad Jahić

Zaista, ako je suditi po prvijencu očekuje nas još mnogo vrhunske glazbe koja istinski ostavlja trag na svome slušatelju. “3AM” osim iskrenog i vrlo emotivnog teksta koji će i one najhladnijeg srca dotaknuti, ističu se i vokalne sposobnosti Karla Vudrića koje prenose sirovu emociju.

Pop aranžman s potpisom Hrvoja Domazeta uz nježne žice gitare i violine pridonose ugođaju, dok je autor teksta i glazbe sam Karlo Vudrić.Ugođaj je upotpunjen i lyric video spotom uz zanimljivu animaciju koja vizualno predstavlja tekst pjesme.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Gdje će Bosanci i Hercegovci dočekati prvomajske praznike i šta kažu o cijeni janjetine

Bosanci i Hercegovci vrše posljednje pripreme za prvomajske praznike....

Preminuo akademik Dževad Jahić

Dževad Jahić, bosanskohercegovački lingvist, pjesnik i akademik, preminuo je...

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...