Wiz Khalifa nastupit će na petom izdanju Fresh Island Festivala

- Advertisement -

Wiz Khalifa jedan je od glavnih izvođača ovogodišnjeg Fresh Island Festivala, a popisu zvijeda pridružit će se i novi miljenik Kanyea Westa, Ty Dolla $ign, te jedan od najtalentiranijih producenata američke underground scene, Statik Selektah.

Dj Premier, proglašen više puta za najboljeg hip-hop producenta svih vremena prema magazinima Vibe i Source, poznat po suradnjama sa Dr.Dreom, Snoop Doggom, Jay Z-jem, Kanyeom Westom i Nasom – odvrtit će svoj klasik dj set premijerno ove godine na festivalu. Na tri pozornice petog izdanja Fresh Island Festivala nastupit će i britanska grime zvijezda Logan Sama te Shakka koji je dva puta nominiran za britansku nagradu Mobo Awards.

Poznati radijski voditelj Tim Westwood, začetnik britanske hip-hop scene, vraća se ponovno na Fresh Island Festival, čiji je prošlogodišnji dj nastup proglašen najboljim partyijem Festivala. Ovo je tek prvi val najava festivalskih izvođača kojeg predvodi mega uspjenin Wiz Khalifa. Fresh Island naporno radi na tome da svoju petu, jubilarnu obljetnicu učini najspektakularnijom do sad i vrijednom posebnog pamćenja. Vrativši se na “mjesto zločina”, očaravajuću pašku plažu Zrće, posjetitelji će doživjeti Hip-Hop, Grime i R&B nastupe koji se ne propuštaju, dok će posjetitelji  tijekom dana moći će uživati u unikatnoj zabavi i partyijima na brodovima, bazenima klubova te ekskluzivnim VIP partyijima paških vila. Trodnevne festivalske karte mogu se kupiti po vrlo pristupačnoj cijeni od 190 kn putem službene web stranice festivala.

Wiz Khalifa o svom dolasku:

O Hrvatskoj sam čuo puno odličnih stvari od svojih kolega. Na Pagu ću ostat nekoliko dana jer mi se čini kao idealno mjesto za odmor od mnogobrojnih obaveza, a nastup na Fresh island Festivalu biti će moj najopušteniji nastup u sklopu europske turneje.

Stekavši zasluženu reputaciju jednog od najboljih i najposebnijih europskih festivala, Fresh Island će još jednom srdačno dočekati tisuće posjetitelja iz preko 40 zemalja na idiličnom morskom krajobrazu plaže Zrće, koji će kroz 3 dana nazočiti nekim od najvećih internacionalnih i underground talenata Hip-Hopa, R&B-ja i Grimea. Festival je prošle godine uvršten u kategoriju “Najboljih Festivala van Velike Britanije” u sklopu prestižnih “UK Awards” koja okuplja najznačajnije čimbenike britanske glazbene scene.

Podsjetimo da je prošle godine na festivalu snimljen i video spot za hvaljenu pjesmu “Beautiful Life” koju izvode američki hip hop artisti Action Bronson, Joey Bada$$ I Statik Selektah. Spot je ujedno iskorišten u promotivne svrhe Festivala i destinacije Paga na svjetskim tržištima kojeg je do sad pogledalo preko 570 000 ljudi.

Po izuzetno povoljnoj cijeni za domaću publiku od samo 190 kn za regularnu trodnevnu festivalsku kartu, Fresh Island nije samo idealno ljetno utočište zabave i glazbe, već i odličan omjer vrijednosti i cijene.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Gdje će Bosanci i Hercegovci dočekati prvomajske praznike i šta kažu o cijeni janjetine

Bosanci i Hercegovci vrše posljednje pripreme za prvomajske praznike....

Preminuo akademik Dževad Jahić

Dževad Jahić, bosanskohercegovački lingvist, pjesnik i akademik, preminuo je...

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...