Video: The Frajle – Ne idi

- Advertisement -

Fenomenalne The Frajle jako uspešnu godinu zaokružuju šestim video spotom sa svog aktuelnog hvaljenog albuma “Ljubav na dar” objavljenog u izdanju izdavačke kuće Lampshade Media. U pitanju je video za pesmu “Ne idi” koji možete pogledati na sledećem linku:

https://www.youtube.com/watch?v=pKChheU39yk&feature=youtu.be

Autor muzike i teksta je Vanna, i ovo joj je prva saradnja sa Frajlama, dok je za produkciju i aranžman zaslužan Nikša Bratoš.

„U spotu za pesmu “Ne idi”, htele smo da dočaramo svima dobro poznatu igru “Fote” gde nam je društvo pravio šarmantni mladi glumac Nemanja Bakić, te se u društvu 4 žene odlično snašao, ali šta su sve te fote podrazumevale, moraćete pogledati spot da bi saznali. Sa ekipom iz NN medije, koji su radili oba spota, zabavljale smo se sve vreme, te je snimanje do sitnih sati bilo pravo uživanje” izjavile su ovom prilikom The Frajle.

PROČITAJTE JOŠ:  Hanka Paldum o bajramskom koncertu u Mostaru, ramazanu, Abdulahu Sidranu...

The Frajle iza sebe imaju nekoliko hvaljenih izdanja – “Naš prvi album sa putovanja”, “A strana ljubavi”, “B strana ljubavi”, “Meni trebaš ti”, “Ljubav na dar” te brojne rasprodate nastupe po celom regionu, najzapaženije rasprodat ovogodišnji koncert u Sava Centru. Svojim nastupima osvajaju srca publike gde god se pojave, čemu svedoče razne nagrade:  MTV Play Award, Oskar popularnosti, Runjićev galeb, Zlatna bubamara, Good Feeling, Hello nagrada za humanost te niz drugih  priznanja od strane publike, medija, kolega i kritičara.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Veliki interes za koncert muzičke dive Josipe Lisac u Sarajevu

Rasprodano je već pola kapaciteta dvorane Bosanskog kulturnog centra...

Hanka Paldum o bajramskom koncertu u Mostaru, ramazanu, Abdulahu Sidranu…

Prva dama bh. estrade Hanka Paldum uveliko se priprema...

Muzička diva Josipa Lisac 11. maja u BKC-u u Sarajevu

Pedeset godina albuma "Dnevnik jedne ljubavi" jubilej je koji...

Latif Moćević gost na koncertu svjetske zvijezde Mahera Zaina u Zetri

Maher Zain, jedan od najboljih svjetskih izvođača duhovne muzike...