Video: eto predstavlja Angela Rossa

- Advertisement -

Bend eto (Split) u suradnji sa Juda records Vam ponosno predstavlja singl i spot za treći singl  “Angelo Rosso” sa albuma “Mačak u prizmama”.

eto je najmlađa snaga splitske psihodelični/punk/rock scene, koja postoji pune tri aktivne godine. Bend iza sebe ima poprilično koncerata, a ujedno mogu se pohvaliti uspjesima poput: finale Demofesta (Banja luka) gdje su nastupili pred 10 000 posjetitelja,ali pred ugodno popunjenim trgom Bana Jelačića u Zagrebu)….

Nakon dva singla “Exodus” i “Medo” album “Mačak u prizmama” izlazi z polufinale HGF-a, Inkubator demo fest, te finale Imagine festivala (na kojem su ujedno svira svježu nezavisnu izdavačku kuću “Juda records” te osvaja vrhunske kritike i mnogobrojne slušatelje.

PROČITAJTE JOŠ:  Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

O trećem singlu – “Angelo Rosso”:

“Pjesma ” Angelo Rosso ” dinamična je skladba koja sadrži priču o ljudima koje nesvjesno odmičemo od sebe i ograđujemo se od njih. To je priča o odbačenim i neprilagođenim ljudima koji nemaju prostora u ovom svijetu za svoje ideje ukomponirana u instrumntalni paradoks kao i njihovo postojanje. A mi pjesmom tražimo njihov puni potencijal koji nekad zna ispustiti ogromni predivni bljesak, a tako mu je malo potrebno. Zato ova skladba potiče sve nas da tražimo ljepotu u svemu pa i u nečemu što se čini apsurdno.” eto

Produkcija: N&S production Kamera: Samo Jere Montaža: Duje Lozić Režija: Lampa i Škifa Glumili su: Antea Biskupović i Matko Bešlić. 

A što dalje…

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Adi Šoše objavio novu pjesmu i spot i najavio koncert u Sarajevu

Nakon premijere našeg trećeg singla “Angello Rosso” nastavljamo s radom na drugom albumu, pripremamo acoustic session koji će izaći na you tube-u  prije zime.

Uz to i dalje traje koncertna promocija prvog albuma i uskoro ćete nas moći čuti u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Mostaru, Banja luci  i ostalim gradovima željnih punka.

Tour “Mačak u prizmama”:

12.11. – Gospić

25.11. – Sinj

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Preminuo akademik Dževad Jahić

Dževad Jahić, bosanskohercegovački lingvist, pjesnik i akademik, preminuo je...

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...