Event & ZabavaMuzika

Video: Besne Gliste – Pobednik

0
Video: Besne Gliste – Pobednik, Life.ba

Spot za pesmu „Pobednik“ koju izvodi bend Besne Gliste predstavlja sledeći logičan korak u cilju promocije albuma „Zugzwang“ koji je nedavno objavljen za izdavačku kuću Lampshade Media.

Ovo je prvo zvanično video ostvarenje benda za jednu vrlo upečatljivu pesmu. Na ostvarenju ovog dela su radili isključivo članovi benda, kao i brojni prijatelji benda bez kojih realizacija ovog projekta ne bi bila moguća.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Ivana Knoll ne prestaje šokirati provokativnim izdanjima: Zamiješala kukovima u haljini na rese

Spot je sniman na dve lokacije, od čega je jedna lokacija u jednom od studia u zgradi BIGZ-a, a druga na krovu stambene zgrade. Pored benda koji svira, kroz spot se provlači šahovska partija koja pridodaje željenoj simbolici.

„Nadamo se da će spot imati dobar odziv u javnosti i da će biti dobro prihvaćen od strane publike“, izjavile su nedavno Besne Gliste.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Ivana Knoll ne prestaje šokirati provokativnim izdanjima: Zamiješala kukovima u haljini na rese

https://www.youtube.com/watch?v=XVBhCro2uWA


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.