Veliki interes za Massimovim koncertima u Tuzli i Sarajevu

- Advertisement -

50 najsretnijih fanova će dobiti i Massimov novi album „Sada”

U susret bh turneji Massima Savića, koja će se održati na Dan žena, 08.03. u dvorani Mejdan u Tuzli i 30.03. u dvorani Mirza Delibašić u Sarajevu, organizatori iz agencije PRimera, zajedno sa izvođačevom izdavačkom kućom Aquarius records, nagrađuju 50 kupaca ulaznica sa novim albumom „Sada“.

„Mogućnost osvajanja cd-a imaju svi koji kupe ulaznice za koncerte u Tuzli ili Sarajevu do 25.02.

„50 sretnih dobitnika ćemo izvući nasumično, a barcodove dobitnih ulaznica objaviti na našim društvenim mrežama i na kupikartu.ba“, pojasnili su iz agencije PRimera, dodavši kako je očekivano veliki broj ulaznica već rasprodan, a preostale se, po cijenama već od 15 KM, mogu kupiti  u cd shop-u Mido u Tuzli, platou Skenderija, Artikulacija BKC u Sarajevu i sustavu kupikartu.ba

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Armin Muzaferija u nedjelju predstavlja pjesmu "Lasto mala": Oda bosanskoj ženi koja donosi pregršt emocija

Osim glazbeno, publika može očekivati i produkcijski prave glazbene spektakle u čijoj se organizaciji pomno prati na svaki detalj, kako bi izvođač i publika istinski uživali u najvećim hitovima koji su obilježili Massimovu karijeru.

Massimo pred bh. publiku stiže u pratnji svog stalnog benda, kojeg čine sve redom sjajni glazbenici- Marko Matošević, Robert Vrbančić, Dalibor Pipo Matošević, Boris Popov, Bruno Urlić i Gojko Tomljanović.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Bane Vasić o saradnji sa bh. pjevačem: Koke je fantastičan, "Kafanicu" znaju vrapci na grani

„To što sviramo tako dobro, rezultiralo je time da nam sad dolazi sve više i više ljudi na koncerte. Negdje 2012. se dogodio taj nagli skok sa pjesmom „Iz jednog pogleda“, što me prebacilo iz manjih dvorana u velike prostore, tako da se sad družimo u puno većem broju“, kazao je Massimo medijima na press konferenciji organiziranoj  uoči bh turneje.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Veliki interes za koncert muzičke dive Josipe Lisac u Sarajevu

Rasprodano je već pola kapaciteta dvorane Bosanskog kulturnog centra...

Hanka Paldum o bajramskom koncertu u Mostaru, ramazanu, Abdulahu Sidranu…

Prva dama bh. estrade Hanka Paldum uveliko se priprema...

Muzička diva Josipa Lisac 11. maja u BKC-u u Sarajevu

Pedeset godina albuma "Dnevnik jedne ljubavi" jubilej je koji...

Latif Moćević gost na koncertu svjetske zvijezde Mahera Zaina u Zetri

Maher Zain, jedan od najboljih svjetskih izvođača duhovne muzike...