USUSRET NOVOM ALBUMU Michael Bublé objavio I’ll Never Not Love You

- Advertisement -

Ususret izlasku jedanaestog studijskog albuma “Higher”, Michael Bublé objavio je prvi singl “I’ll Never Not Love You”.

Među producentima pjesme našao se i Sir Paul McCartney, a na albumu će se naći i obrada “My Valentine”.

Bublé je izjavio kako se pri snimanju ovog albuma u potpunosti prepustio isprobavanju novih stvari, istovremeno zalazeći dublje u svoje emocije. Osim Sira Paula McCartneya, na albumu su sudjelovali i velikani Ryan Teder (One Republic), Greg Wells te Bob Rock.

Snimanje sa ženom

U videu za novi singl pojavljuje se Bubleova supruga Luisana Lopilato.

-Ovo je bila jedna od najvećih pjesama koje sam ikada napisao, i zaslužila je ovaj stvarno ambiciozan, prekrasan koncept videa. Mislio sam da bi bilo super moći putovati kroz te scene s ljubavlju mog stvarnog života, svojom suprugom, koja je jednostavno sjajna glumica i zaista je lijepa i divna. Dakle, za mene je to bila vrlo cool obiteljska stvar, kazao je Buble.

Unatoč zabavnom snimanju spota, Bublé kaže da je njegova supruga uvijek bila “profesionalna” na snimanju.

-Ja sam idiot, priznaje kroz smijeh.

-Zato mi je na setu puno puta rekla: ‘Mike, budi profesionalac! Usredotoči se!’ Slušaj, ja volim stvarati glazbu, i to je moj dom, i tu mi je ugodno. Međutim, snimanje je njeno područje. Istina, tražio sam od nje dosta puta da mi pomogne da izbrusim nastup i da budem siguran da pretjerano ne glumim. Stalno je govorila da je manje više, i mislim da je u pravu, kazao je pjevač.

PROČITAJTE JOŠ:  Vrijeme u BiH: Evo kakve se temperature očekuju sutra

I’ll Never Not Love You trebao bi poslužiti kao nastavak Bubléovog spota za njegov hit iz 2009. “Haven’t Met You Yet”, u kojem je također glumila i njegova supruga, koja mu je tada bila djevojka.

-Prije 15 godina napisao sam pjesmu pod nazivom ‘Haven’t Met You Yet’ dok smo supruga i ja izlazili, kaže Bublé, koji se vjenčao s Lopilato 2011. godine.

-Nikad nisam vjerovao da ćemo 15 godina kasnije proći kroz sve stvari kroz koje smo prošli i da ćemo imati troje prekrasne djece, kazao je.

Obitelj na prvom mjestu

Dotaknuo se i detalja iz privatnog života…

-U mom slučaju nikada neću dopustiti da moj posao ometa to što sam otac i muž – to mora biti na prvom mjestu, a sve ostalo je bonus. Mislim da imam puno integriteta u svemu što radim na poslu, ali taj integritet postoji jer me moja obitelj drži na zemlji. Zastrašujuće je, znate, slava i bogatstvo koje dolazi s ovim. Nema puno iskupljenja u poslu osim što radiš posao koji voliš. S vremena na vrijeme uđem u cool restorane, to je istina, i ne žalim se, ali definitivno mislim da sam uvijek pokušavao osigurati da obitelj bude na prvom mjestu i da sve ostalo dođe na svoje mjesto, pojasnio je Michael.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Jedna tiha i kišna sarajevska večer bez pješaka i vozača

Bublé kaže da je to veliki odmak od njegovog načina razmišljanja s početka karijere ranih 2000-ih. Priznaje da ga je tada prevladao “narcizam vođen egom”.

-Kao i svatko tko želi uspjeti u ovom poslu, morate se dokazati i boriti za svaki centimetar. Često pričam o tome da sam samo o tome razmišljao. To je sve što sam vidio i, hvala Bogu, sada uvijek pazim da moj prioritet je biti sa svojom obitelji, kazao je Bublé.

O nadolazećem albumu je kazao:

-Iskreno, mislim da će ova ploča biti jedan od najvećih trenutaka u mom životu, pa se trudim biti siguran da ću uživati u ovom trenutku.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

(VIDEO) Jedna tiha i kišna sarajevska večer bez pješaka i vozača

Današnje nevrijeme, koje je naišlo poslije sparine i sunca,...

Vrijeme u BiH: Evo kakve se temperature očekuju sutra

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje sunčano vrijeme....

(VIDEO) Edi Hadžiahmetović za 21. rođendan objavio spot i pjesmu “Šalji piće”

Mladi pjevač Edi Hadžiahmetović objavio je spot za svoju...