Event & ZabavaMuzika

Urban & 4 – Ribe – treći mamutski singl

0
Urban & 4 – Ribe – treći mamutski singl, Life.ba

S jedne strane nežne i rečitativne, a s druge himnične “Ribe”, u izvođenju Urbana & 4 i pojačane horom prijatelja (Lidija, Nebojša, Nataša, Deki, Sipa & Milica), predstavljaju još jednu, novu i drugačiju vizuru “Mamuta”, objavljenog krajem 2014. godine. Novi studijski album doneo je Urbanu & 4 odlične recenzije u celom regionu, usledio je jedan od koncerata karijere – nastup u prepunom Domu sportova u Zagrebu, potom u rasprodatom beogradskom Mikseru, a Urban & Četvorka su se upravo vratili iz Ljubljane, gde su održali odličan koncert u Kinu Šiška. Ovih dana Urban je odigrao i  ulogu u filmu “Zbog tebe”, koji je u fazi postprodukcije, a premijerno će biti prikazan na jesen.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Ivana Knoll ne prestaje šokirati provokativnim izdanjima: Zamiješala kukovima u haljini na rese

Dosad objavljene singlove, “Sutra ćemo pričati”  i “Priđi mi bliže”, prate i video spotovi za koje koncept potpisuju Milica Czerny Urban i Damir Urban. Za spot “Priđi mi bliže” nedavno je stiglo vredno priznanje – na predstojećim Danima hrvatskog filma biće prikazan u glavnom festivalskom programu, odnosno konkurisaće za nagradu kategoriji namenskog filma.

Puštamo “Ribe”, treći mamutski singl, za koji muziku i tekst potpisuje Damir Urban, a aranžman Marco Bradaschia, Sandi Bratonja, Saša Markovski, Luka Toman i Urban.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.