Urban & 4 – Ribe – treći mamutski singl

- Advertisement -

S jedne strane nežne i rečitativne, a s druge himnične “Ribe”, u izvođenju Urbana & 4 i pojačane horom prijatelja (Lidija, Nebojša, Nataša, Deki, Sipa & Milica), predstavljaju još jednu, novu i drugačiju vizuru “Mamuta”, objavljenog krajem 2014. godine. Novi studijski album doneo je Urbanu & 4 odlične recenzije u celom regionu, usledio je jedan od koncerata karijere – nastup u prepunom Domu sportova u Zagrebu, potom u rasprodatom beogradskom Mikseru, a Urban & Četvorka su se upravo vratili iz Ljubljane, gde su održali odličan koncert u Kinu Šiška. Ovih dana Urban je odigrao i  ulogu u filmu “Zbog tebe”, koji je u fazi postprodukcije, a premijerno će biti prikazan na jesen.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Edi Hadžiahmetović za 21. rođendan objavio spot i pjesmu "Šalji piće"

Dosad objavljene singlove, “Sutra ćemo pričati”  i “Priđi mi bliže”, prate i video spotovi za koje koncept potpisuju Milica Czerny Urban i Damir Urban. Za spot “Priđi mi bliže” nedavno je stiglo vredno priznanje – na predstojećim Danima hrvatskog filma biće prikazan u glavnom festivalskom programu, odnosno konkurisaće za nagradu kategoriji namenskog filma.

Puštamo “Ribe”, treći mamutski singl, za koji muziku i tekst potpisuje Damir Urban, a aranžman Marco Bradaschia, Sandi Bratonja, Saša Markovski, Luka Toman i Urban.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Preminuo akademik Dževad Jahić

Dževad Jahić, bosanskohercegovački lingvist, pjesnik i akademik, preminuo je...

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...