Event & ZabavaRealityTV

(VIDEO) Dalila se posvađala sa gledateljkom, a onda se uključio Đedović i opleo po Dalili

0
(VIDEO) Dalila se posvađala sa gledateljkom, a onda se uključio Đedović i opleo po Dalili, Life.ba

U toku emisije “Narod pita“, koju vodi Ivana Šopić. Njene gošće su Dalila Dragojević i Marijana Zonjić. Uslijedilo je naredno uključenje gledateljke, prilikom kog se oglasio Marko Đedović.

– Dobro veče, Tanja iz Novog Sada kraj telefona. Zašto u ovoj emisiji samo Dalila odgovora na pitanja, ja sam čekala da se uključim u emisiju tri sata, samo zato što Dalila priča sve vrijeme. Ja ne želim ništa da pitam njih. Ne želim da gledam vas tri tokom emisije gdje vas tri stalno gledate telefon. Dalila, da li te je sramota što je za dva mjeseca promijenila četiri momka – upitala je gledateljka.

– Ko su ti, najbrojte ih – rekla je Dalila.

(VIDEO) Dalila se posvađala sa gledateljkom, a onda se uključio Đedović i opleo po Dalili, Life.ba

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

– Gospođo, niste najbolje obavješteni, ne znam kada je u ovoj sezoni bio Filip Đukić. Ja sam bila sa Dejanom u braku, nakon toga sa Filipom, imala sam simpatisanje sa Anđelom, a ovo sada što imam sa Gringom nije ni veza. Sve ste izmiješali, čak se ne radi o periodu dva mleseca, već godinu dana. Ja ih nisam promijenila, imala sam dva muškarca u rijalitiju – rekla je Dalila.

– Sa kim si onda bila, kažeš da ništa nisi imala sa Anđelom. Ja ću tebi reći, ti si za mene jedna kurv*tina, to je moje mišljenje o Dalili – rekla je gledateljka.

– Mnogi zamjeraju vaše ponašanje, a niste nikog prve uvrijedile – rekla je Ivana.

– Ja sada nema namjeru nekoga da vrijeđam i da uzvraćam uvredu. Ovo je samo jedna od mnogih koje pišu razne uvrede – rekla je Dalila.

– Marko Đedović je napisao poruku. ‘Ne kokošari se večeras u emisiji, biće prilike da nas dvoje komentarišemo sve. Očigledno da ne postoje dvije Dalile, jedna koja je draga, druga koja je odvratna, sada je prisutna samo jedna odvratna. Ovdje ću zastati, ako bude potrebe reći ću još’ – glasila je poruka.

– Ja sam sita Marka Đedovića, to je njegovo manipulisanje da postoje dvije Dalile. On je nekada bio objektivan, većinom subjektivan. Ja se neću sa tobom prepucavati, nisi moja ciljna grupa. Ako sam ja imala nešto da ti zamjerim, ja sam se obratila lično tebi, nisam te komentarisala sa strane. Ti si taj koji je htio da potencira na tome, meni ništa više nije smiješno, ni simpatično. Ja sam cijenila tvoje mišljenje, to više nije tako – rekla je Dalila.

(VIDEO) Dalila se posvađala sa gledateljkom, a onda se uključio Đedović i opleo po Dalili, Life.ba

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

 


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.