Reality

(VIDEO) Nikad luđa noć u Šimanovcima ispunjena poljupcima, dodirima i tučom: Marko završio s Majom Marinković

0

Sinoćnja žurka u Zadruzi je ostavila mnoge zadrugare, ali i gledaoce bez teksta. Na samom početku, niko nije mogao da očekuje da će se neke stvari desiti.

Zadrugari su uveseljavali cijelo veče fantastični DJ Neba, ali i brat Mikice BojanićaBane koji je atmosferu u kazinu doveo do ludila, piše Pink.rs.

Na samom startu vidjela se nevjerovatna bliskost između Lil Broksa i Maje Marinković koji se nisu odvajali. Iako je Bilal u vezi sa Ivanom Puzić izgleda da mu to nije predstavljalo problem pa se zabavio sa Majom. Njih dvoje su bili jako prisni, a Maja je svoje ruke prebacila preko njegovih ramena dok su igrali na bini.

Nakon toga, Maja je Bilala uzela po svoje, te je mladi jutjuber Maju pratio sve vrijeme, ali je u nekoliko momenata trčao kod svoje djevojke Ivane kako bi je obasipao poljupcima.

Sa druge strane čuveni “kokošinjac”, kako su iz zadrugari nazvali, Anita Stanojlović i Ana Spasojević su konstantno oblijetale oko Marka Markovića, pa je Anita u jednom momentu kada je davala Marku piće izjavila da želi da ga napije kako bi ga iskoristila.

Maja se u jednom momentu odvojila od Bilala i razgovarala sa Marinom Popović kojoj se povjerila da joj je teško da bude sama, pa je priznala da najviše klipova koje gleda su njeni klipovi sa Milanom Jankovićem Čorbom.

Kada se vraila na žurku, Maja je opet bila u društvu Bilala Brajlovića sa kojim se grlila i mazila.

U jednom momentu je Marko Marković primijetio da Maja nije u Bilalovom društvu pa je krenuo da oblijeće oko nje. Marković je nekoliko puta zagrlio Maju, ali mu to nije bilo uzvraćeno u istoj mjeri. Kad je Marko odlučio da nastavi svojim putem, Maja je samo prevrnula očima i nastavila da igra, ali se ovonedeljni vođa konstantno vraćao kod Maje.

Njihova bliskost je natjerala suze na oči Ani Spasojević, koja je zaplakala na ramenu Zorice Marković. Dok su za to vrijeme Maja i Marko razgovarali u kazinu i on je priznao da je veoma emotivan jer je popio.

Maji i Marku se pridružio Bilal koji je Marka upitao šta traži u društvu osobe kojoj se on sviđa, ali je na kraju ipak Marko ostao sa Majom. Zbog toga je Lil Broks brže bolje otišao u društvo Milice Veselinović na samo par metara od Maje i Marka. Broks je sve vrijeme ispitivao Milicu o njenim emocijama prema Markoviću.

Nakon toga, Bilal koji je cijelo veče proveo u društvu Marinkovićeve, zaigrao je ispred nje i Marka sa Anom Spasojević.

Nakon što je Bilal spriječio zbližavanje Maje i Marka , njih dvoje su nastavili da uživaju, pa su obavili razgovor u kojem su oboje pričali da su drugari, a sve vrijeme su bili na korak od poljupca, pa je čak Marko ispitivao Maju da li bi ga poljubila da su napolju.

Bilal je nakon toga otišao kod Ane Spasojević i sa njom razgovarao kod hotela. Sve vrijeme ju je ispitivao o Marku, pa govorio o njegovoj vezi sa Ivanom, a onda pokušao da poljubi Anu.

Marko i Maja su u jednom momentu otišli kod Drveta Mudrosti kako bi dobili još alkohola pa su morali da priznaju svoje tajne.

-Darko me je na intervjuu pitao koju devojku mi je Marko rekao da mu se sviđa, rekao je ja, mislio je na mene – rekla je Maja.

-Potvrđujem. Jedina stvar koja me koči kod tebe je tvoj način veze. Ti si radar. Priznajem sve, rekao sam. Je l’ se ja tebi ne sviđam? – pitao je Marko.

-Nisam to rekla, ali moraš da poradiš na stavu i ne možeš da imaš kokošinjac pored sebe – rekla je ona.

-Rekao sam da mi se sviđaš, ne plašim se ja tvojih reakcija, samo to ne treba ni meni ni tebi – rekao je Marko.

Nakon što su se Maja i Marko vratili iz Rajskog vrta u kazino, Lil Broks i Ana su stali pored njih i prisno igrali. Broks je u nekoliko navrata izlazio sa Anom, i tražio štek gdje može da je poljubi, ali mu to nije polazilo za rukom.

Tokom noći došlo je do sukoba između Veljka Simića i Dijane OG u koji se umiješao i Marko Stefanović, pa je Veljko napao Marka i regovalo je obezbjeđenje. Zbog toga je Veliki šef donio odluku da Simić bude kažnjen mjesečnim honorarom.

Marko i Maja su uživali u emotivnim baladama i gledali se u oči, pa su u jednom momentu čak i zaplesali, po svemu sudeći bili jako blizu prvom poljupcu, koji se ubrzo i desio.

Ana Spasojević otkrila je Sandri Bakši da Anita Stanojlović plače zbog zbližavanje Maje i Marka, da bi nakon toga Bakša otkrila Broksu i Ani da se priča po Zadruzi da su se njih dvoje poljubili.

Lil Broks nakon cijelonoćnih avantura prišao je Ivani Puzić, koja je bila vidno izrevoltirana zbog njegovog ponašanja. Njih dvoje su se raspravljali ostatak večeri a on se sve vrijeme pravdao da nije ništa uradio sa drugim zadrugarkama, a pravi haos je nastao kada je Ana Spasojevć otkrila da je Bilal pokušao da je poljubi. Njih dvoje su se pomirli u toku noći pa su pali vreli poljupci.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)