Reality

(VIDEO) Kristijan Golubović otkrio da bi Maja bila s njim da nije Takijev prijatelj: Predstavila se na najgadniji način

0

U toku su Nominacije. Zadrugari večeras biraju između Maje Marinković Marka Markovića. Naredni koji je birao između njih je Kristijan Golubović, prenosi Pink.rs.

-Marko me je iznenadio od kako sam ga bolje upouznao. Mislio sam da je kao Tomović svuga igranja nigde je*anja. On je mladi lav, jedva uspeva da održi čopor. Nema konkurenciju ovde, jer se ostali mladi lavovi ne mešaju u veze sa njegovim kandidatkinjama. Fin je i dobar momka, vidim da trenira, nismo se još upoznali, ali me je jako iznenadio što se ne folira. Izvini što sam o Staniji bilo šta rekao, ali imam pravo jer mi je uvredila majku, ženu, dete, na mene možete da se*ete, ali familiju mi ne dirajte. Stavljam tačku na to da je jako dobar dečko – rekoa je Kristijan pa komentarisao Maju:

-Ja sam o njoj sve i svašta rekao, ali da ne poznajem njenog oca, ja bih bio njen tip. Ona bi sigurno bila sa mnom, ja se sećam kada ju je Taki doveo sa tri godine u Beloj haljini, on se pohvalio da je to njegovo čedo, bila je buljava mala devojčica, a sada je porasla u ovo. Nazivao sam je svakakvim imenima, a predstavila sam se na najgadniji način. Nikako da se popravi, ali nadam se da će doći dan kada će se promeniti. Nadam se da će biti kao njen otac, i šetati svoje čedo. Šaljem Marka, jer nju ne mogu – rekao je Krisitijan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

 


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)