Reality

Koji je bivši Zadrugar uhapšen? Navodno bio u vezi s jednom pjevačicom, a kod druge bio u spotu

0
Koji je bivši Zadrugar uhapšen? Navodno bio u vezi s jednom pjevačicom, a kod druge bio u spotu, Life.ba
Screenshot/YouTube

Nekadašnji učenik “Zadruge”, kontroverzni Marko Cvetićanin uhapšen je jutros zbog sumnje da je provjeravao službeno vozilo MUP-a koje je preksinoć korišteno u akciji hapšenja pripadnika organizovane kriminalne grupe Nikole Vušovića, poznate kao “Vračarci”.

Cvetićanin, inače bivši bokser u žižu javnog interesovanja ulazi kao statista u mnogim spotovima domaćih pjevačica, pa je tako prvu zapaženu ulogu imao u spotu koji je snimala Tanja Savić.

Nakon što se proslavio, Cvetićanin je ušao u rijaliti Zadruga, međutim, tamo nije dugo izdržao, jer je odmah prvo veče diskvalifikovan jer je nasrnuo na tadašnjeg cimera Mirka Gavrića.

Cvetićanin se zatim povukao iz javnosti, a onda je u žižu opet došao krajem 2019. godine kada je izboden u jednom beogradskom klubu.

Posljednjih mjeseci kontroverzni Marko dovođen je u vezu sa pjevačicom Barbarom Bobak, u čijem spotu se također pojavio.

Podsjetimo, bokser poznat javnosti i kao nekadašnji učenik “Zadruge” i službenik Policijske stanice Novi Beograd Nikola Đ. uhapšeni su zbog sumnje da su provjeravali službeno vozilo MUP-a koje je preksinoć korišteno u akciji hapšenja pripadnika organizovane kriminalne grupe Nikole Vušovića, poznate kao “Vračarci”.

Sumnja se da je u toku akcije, Marko od Nikole Đ. zatražio da izvrši provjere u Jedinstvenom informacionom sistemu MUP-a Srbije, za konkretno vozilo, koje je inače za policijsko službeno vozilo, a što je Nikola Đ. i učinio, i nakon provjera dostavio podatke Marku C., a on ih proslijedio trećem licu.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)