Event & ZabavaRealityTV

MILJANU ZBOG NIKOTINSKE KRIZE POSJETIO TIM PSIHIJATARA – zahtijevaju od Marije Kulić da donese OVO

0
MILJANU ZBOG NIKOTINSKE KRIZE POSJETIO TIM PSIHIJATARA – zahtijevaju od Marije Kulić da donese OVO, Life.ba

Miljana Kulić i dalje se nalazi pod budnim okom ljekarskog tima Kliničkog centra Srbije, u kome se nalazi otkad je prebačena iz Niša.

Kao i prethodnih dana, Miljana i dalje, uslijed želje za cigaretama, pravi haos i zadaje velike muke bolničkom osoblju, koje se trudi da joj pomogne.

Kako saznajemo iz nezvaničnih izvora, danas je tokom dana kod Miljane u posjeti bio i konzilijum psihijatara, koji su s njom porazgovarali i na osnovu toga procijenili kakvi će biti njeni dalji koraci tokom liječenja u ovoj ustanovi, s obzirom na agresivno ponašanje koje ispoljava zbog nikotinske krize, u kojoj se nalazi već danima.

– Miljana je agresivnija iz dana u dan. Traži stalno duvan, kafu, hoće da jede. Preti da će da skoči s prozora, da će pobeći kući… Zbog svega toga, lekarski tim sa poluintenzivne nege je morao da potraži pomoć i da se konsultuje s kolegama s psihijatrije, pa je odlučeno da oni dođu, porazgovaraju s njom i da vide koju dodatnu terapiju mogu da joj prepišu s obzirom na to da joj je sada ustanovljena i dijagnoza insomnije, ali i njeno ponašanje i postupke u prethodnih nekoliko dana – ispričao je naš izvor, te dodao da su ljekari od Marije zatražili da dostavi dokumentaciju o ranijem Miljaninom psihijatrijskom liječenju.

LIFE:  (FOTO/VIDEO) Deniz Dejm i Filip Car su bili intimni? Isplivali dokazi

Podsjetimo, Miljana je u ponedjeljak, nakon što se probudila iz sedacije, prijetila da će da se baci s prozora klinike ako joj ljekari ne daju odmah cigaretu.

– Vikala je na sestre i plakala. Preklinjala ih je da joj daju duvan, ali one za to nisu htele ni da čuju, budući da je pušenje najstrože zabranjeno. Kada je shvatila da od toga nema ništa, tražila je da je puste da ide kući na svoju odgovornost. Ponavljala je da ne može više da izdrži, da umire od gladi i želje da zapali – ispričao je naš izvor, prenosi Kurir.rs.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.