Event & ZabavaMuzika

The Frajle imaju novi album

0

Nevena, Jelena, Marija i Nataša, novosadski bend poznatiji kao THE FRAJLE objavile su novi album. S albumom „B strana ljubavi“, Frajle su napravile korak naprijed, donijele novi zvuk, pjesme na španjolskom i francuskom i sve to kroz suradnju s Ante Gelom, Alkom Vuicom, Goranom Karanom i Magnificom. Producent albuma je Vojislav Aralica.

https://www.youtube.com/watch?v=Eaqw71iS2hw

Ovim albumom Frajle nastavljaju i svoju humanitarnu misiju pomaganja Udruzi “SVE za NJU” i ženama oboljelima od raka. Kao najavni singl novog albuma predstavaljena je pjesma “Sarajevo”, za koju će ovaj bend uskoro snimiti i spot. Prva pjesma na albumu “Menjam dane” već je dobila svoju ekranizaciju i uveliko je pobrala simpatije kako na društvenim mrežama tako i na regionalnim top listama.

PROČITAJTE JOŠ:  Šokantna ispovijest majke iz Sarajeva o vršnjačkom nasilju kroz koje je prošla njena kćerka u klubu

https://www.youtube.com/watch?v=VGlGBKTglu8

A obradile su i pjesmu “Vo kosi da ti spim”. Prava poslastica za ljubitelje gitare je numera “Je Suis Folle De Toi” sa Stochelo Rosenbergom. The Frajle su održale već dva velika koncerta povodom promocije novog albuma, a uskoro se očekuju i veće svirke po Bosni i Hercegovini.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)