Event & ZabavaMuzika

Savages objavili videospot za numeru Adore

0
Savages objavili videospot za numeru Adore, Life.ba

Odabrani muzički kritičari koji su bili u prilici da čuju novi album britanskog sastava Savages „Adore Life“, koji će širom sveta zvanično biti objavljen 22. januara,  opisuju ga kao „zarazan album, sa 10 napetih pesama o ljubavi, želji, strahu, seksu i samoostvarenju“.

Dok se novi album ne pojavi, Savages su odlučili da obraduju ljubitelje njihovog zvuka sa novom zapanjujućom pesmom „Adore“. U fokusu je pevačica Dženi Bet sa prodornim vokalom i izazivačkim izrazom lica. Video upotpunjuju intimni krupni planovi ostalih članova benda. Savages su baladu „Adore“ napisali insporisani životom američke pesnikinje Mini Brus Pret.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Ivana Knoll ne prestaje šokirati provokativnim izdanjima: Zamiješala kukovima u haljini na rese

Bend sa pesmom „Adore“ samo nastavlja niz konceptualnih videospotova inspiriranih književnim klasicima.

Kako bi obeležili izlazak albuma „Adore Life“, bend će započeti turneju u Velikoj Britaniji, a nakon toga uslediće nastupi u Europi i SAD-u.

Savages čine Ajse Hasan (bas gitara), Fej Milton (bubnjevi), Džema Tompson (gitara), Dženi Bet (vokal). Tekst pesme „Adore“ potpisuje Dženi Bet.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Ivana Knoll ne prestaje šokirati provokativnim izdanjima: Zamiješala kukovima u haljini na rese

https://www.youtube.com/watch?v=Y7ZpPsaMNMM


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.