Event & ZabavaMuzika

Sassja predstavlja novi spot za Jemen – video

0
Sassja predstavlja novi spot za Jemen – video, Life.ba

„…Dobri i loši, znaš da ne gledam zastave, ako nisi čiste naravi, nema dalje rasprave…naš i njihov, ničiji, takve priče ljude rastave pa prave naprave za borbe i ratove…“

Nakon osam meseci pauze i tri singla s albuma „Taktički praktično“, Sassja predstavlja spot za četvrti singl „Jemen“. Kako i sama kaže, „Jemen“ je jedna prekrasna i emotivna pesma, njoj jedna od najdražih s albuma, koja je čekala pravi video spot koji bi dodatno dočarao temu.

Osam meseci se čekalo, ali se isplatilo. Snaga koju nosi ovaj singl u kombinaciji sa spotom nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Uverite se i sami u ponedeljak u 20 časova kada će „Jemen“ premijerno biti prikazan na MTV kanalu.

 „Tema Jemena je tema koja me najviše boli i o kojoj ću sigurno još pisati. Utrošili smo mnogo vremena da uskladimo muziku s energijom i pričom koju tekst nosi pa mi je zbog toga možda ova pjesma tako prirasla srcu. Puno je mržnje na sve strane, svatko se koprca kako najbolje zna, često ne gledajući oko sebe. Treba vidjeti i tuđu borbu, priznati je, shvatiti da nisi ti jedini koji treba pomoć. Kantriman mi je slao instrumentale koji su se zvali po gradovima, državama, pokrajinama iz cijelog svijeta. Takve instrumentale i danas šalje. Jedan od njih se zvao Jemen pa smo tako ostavili i naziv pjesme. Nije bitno koji je dio svijeta, tekst opisuje skoro svaki ćošak planete.“ – izjavila je Sassja.

Kao i na ostalim pesmama s albuma, muziku za „Jemen“ radio je Kantriman, a spot je sniman u Ljubljani pod rediteljskom palicom Davida Bolea.

Sassja je nedavno najavljena kao predgrupa Elementalu na njihovom velikom koncertu u Zagrebu koji će se održati 5. marta u Domu sportova.

https://www.youtube.com/watch?v=WmhXNtP4xLw


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)