Sajsi MC u petak nastupa u Sarajevu

- Advertisement -

Popularni party serijal Red Bull RapLika Hip Hop night se vraća sa jubilarnim petim izdanjem. Nakon što su u klubu Underground ugostili Maysiju, te belgijanke Nephtys i Gloriju Boateng, i u maju mjesecu nastavljaju za ženskim line up-om. Tako će 19. aprila u istom klubu domaća publika ugostiti popularnu Beograđanku Sajsi MC uz standardnu podršku njene mlađe sestre Tijare te njihovog dj-a BKO.

Pojačanje ekipi iz Beograda  biće Forora, mlada, talentovana dj nada FM Jam ekipe iz Tuzle. Sajsi je zadnji koncert pred sarajevskom publikom održala prošle godine a u međuvremenu je objavila video spotove za pjesme “Hakerka fakerka”, “Ja bi da me ti” i posljednji single “Chikaz cholaz”. Sestre Rašić su također neizostavni dio Red Bull RapLike gdje su dokazale u ulozi voditeljki.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Legendarni Bruno Langer o saradnji sa grupom ZAR: Drago mi je što sam gost na pjesmi "Žurim", svi živimo rock'n'roll

“Jako se radujem što dolazimo u prolećno Sarajevo 19.aprila, jer ćemo premijerno izvesti nove singlove, planiramo malo duži nastup jer nam se do sada nije ukazala prilika za to, smatramo da publika zaslužuje i stare i ove hitove. Česti smo gosti grada, ali uvek fali još tog extra vremena za druženje sa fanovima, nadam se da ćemo to ovog puta nadoknaditi. Vidimo se uskoro, a do tada uživajte u novim pesmama.”izjavila je Sajsi Mc pred svoj dolazak u Sarajevo.

PROČITAJTE JOŠ:  Brojne poznate ličnosti na otvaranju lokala Šukija Planjanina, zapjevao i legendarni Josip Pejaković

Mlada Forora koja će biti podrška za dj pultom je član nove genracije Fm Jam dj ekipe. Sa Elikom i Shadow kidom u Tuzli je pokrenula hip hop i trap serijal Flexx a ovaj nastup će joj biti prvi pred sarajevskom publikom.

Druženje u klubu Underground počinje u 20h a ulaz je 5 KM uz uključenu konzumaciju.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA