ROOT 56: Noć koja je promijenila viziju zabave [video]

- Advertisement -

Tačku na i ljetnog provoda, stavio je Jägermeister sa još jednom savršeno organizovanom zabavom. U svom dobro znanom stilu odličnog domaćina, brend je ujedinio sadržaje i zvanicama priredio noć za pamćenje.

Simboličan naziv eventa ROOT56, identičan koktelu koji je ekskluzivno predstavljen u noći u kojoj se Jäger zahvalio svojim vjernim fanovima ispunio je očekivanja prisutnih.

Oko 700 rasplesanih zvanica do ekstaze dovodili su bis nastupi Jägermeister Brass benda, ali i   specijalne koreografije mažoretkinja iz Širokog Brijega. Odlični DJ dvojac DJ Pill Jackson i DJ Indy nisu dopuštali trenutke predaha sve do ranih jutarnjih sati. Atraktivne i ljubazne Jägerete,  prepoznatljive po svom izgledu, služile su omiljeni ledeno hladan biljni liker u epruvetama, kako bi zagrijanim zvanicama pružile malo osvježenja.

ROOT 56, u noći sa petka na subotu bio je doslovni koktel ljubitelja dobrog provoda, ukusne hrane i pića, te odlične muzike začinjene plesom i i svjetlosnim efektima.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Laka objavio singl "Mama"

Veselo, zabavno, sjajno, odličan provod, epiteti su koji su se na društvenim mrežama proteklu sedmicu čitali uz  ROOT 56, a za one koji nisu bili dio noći u kojoj je vizija zabave promijenjena iz korijena prenosimo dio atmosfere u video materijalu.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Veliki interes za koncert muzičke dive Josipe Lisac u Sarajevu

Rasprodano je već pola kapaciteta dvorane Bosanskog kulturnog centra...

Hanka Paldum o bajramskom koncertu u Mostaru, ramazanu, Abdulahu Sidranu…

Prva dama bh. estrade Hanka Paldum uveliko se priprema...

Muzička diva Josipa Lisac 11. maja u BKC-u u Sarajevu

Pedeset godina albuma "Dnevnik jedne ljubavi" jubilej je koji...

Latif Moćević gost na koncertu svjetske zvijezde Mahera Zaina u Zetri

Maher Zain, jedan od najboljih svjetskih izvođača duhovne muzike...