Event & ZabavaMuzika

Richard Grey u Sarajevu

0
Richard Grey u Sarajevu, Life.ba

Richard Grey u Sarajevu, Life.baNakon prošlosedmičnog gostovanja Chrisa Montane, koji je posjetiocima ljetne bašte Mediterranean Lounge Bara na sarajevskoj Skenderiji pružio nezaboravan ugođaj, večeras nastupa Richard Grey, jedan od najpoznatijih underground DJ-eva iz Londona.

Ovog planetarno poznatog DJ-a nije potrebno posebno predstavljati. On svoj stil opisuje kao svestran i raznovrstan. Richardov prepoznatljiv zvuk je duboki, melodičan stil i on je svakako jedan od inovatora u britanskom house pokretu, koji ruši zidove između housea i techna.

Mediterranean Lounge Bar obećava odličan provod koji ne smijete propustiti i naravno odličnu muziku koja vas neće ostaviti ravnodušnim. U subotu, 19.6.2010. na istom mjestu nastupaju DJ Sub One i Akki The Drumm.

PROČITAJTE JOŠ:  Nova odluka Gradskog vijeća Grada Sarajeva: Legendarni prodavač novina Markan će dobiti spomenik

Podsjećamo, petak, 11. juna, otvorena su vrata Mediterranean Lounge Bara. Popularna „plaža“ i duh Mediterana su i ove godine na Platou Skenderije u Sarajevu.

Zanimljivo rješenje  ljetne bašte Mediterranean Lounge Bar Sarajlijama donosi pravi ugođaj plaže – ležaljke, plesačice, dobra muzika, kokteli, nagradne igre i još mnogo drugih dešavanja.

Zabave neće nedostajati cijelo ljeto, jer vas svakog vikenda na „plaži“ očekuje novo ime sa svjetske muzičke scene među kojima su i Richard Grey, DJ Sanjo, DJ Playa, Miss Nine i drugi.  A za vrijeme Sarajevo Film Festivala, sve Bosance i Hercegovce, kao i goste iz regije i Evrope, očekuju iznenađenja kada su u pitanju poznata imena iz svijeta elektronske muzike.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)