Red Bull predstavlja: Specijalni RnB event i nastup najboljih bh. plesača u Zetri

- Advertisement -

Nakon fenomenalnog specijalnog izdanja Brown Sugar RnB pod etiketom Red Bull muzičkog programa koji je u januaru rasprodao veliku salu Doma mladih u Sarajevu, stiže još veći i zvučniji projekat u olimpijskoj dvorani Zetra.

Brown Sugar Special Edition će u specijalno, za tu noć, pripremljenoj Zetri zajedno sa Red Bull Dance Your Style programom publici željnoj kvalitetne zabave i profesionalnog plesa prirediti noć za pamćenje. Za ova dva projekta koji se udružuju, Zetra će biti posebno preuređena u klub kakav do sada zaljubljenici muzike i plesa nisu imali priliku vidjeti.

Nakon što su na svom Instagram profilu najavili 26.4. event u Zetri, DJ Soul i Merakoon su zatrpani pitanjima velikog broja ljudi željnih da što prije saznaju sve detalje i rezervišu svoje ulaznice za ovaj nesvakidašnji event. Otkrili su nam svoje utiske i očekivanja.

“I dalje se nismo oteli utiscima od prošlog Specijala u Domu mladih, i time nošeni želimo otići još jedan korak dalje”, izjavio je Merakoon. “Energija specijalnih izdanja je zaista posebna, i jako se veselimo Zetri, prije svega jer očekujemo još bolji događaj od prethodnog, a ovaj put dodatno smo obogaćeni udruživanjem sa Red Bull Dance Your Style. Ovaj novi koncept plesnih betlova, gdje publika proglašava pobjednika idealan je spoj za hip hop ritmovima koje isporučuje Brown Sugar RnB.” rekao je Merakoon.

PROČITAJTE JOŠ:  Vrijeme u BiH: Evo kakve se temperature očekuju sutra

Ništa manje nije uzbuđen i jedan od osnivača FM Jam ekipe, Dj Soul.

“Do eventa nam ostaje oko dvije sedmice, koje ćemo iskoristiti za promociju, a sve ostalo je već spremno. Na kreiranju događaja rade neki od najboljih stručnjaka u BiH, pod palicom Red Bulla i Fm Jama. Možemo obećati da će event biti pun iznenađenja i preokreta, uz vrhunsku produkciju, u klubu koji je koristi samo jednom, kreiranom samo za ovaj događaj, a koji će se nalaziti na podiju Zetre. Naša publika već je upoznata sa količinom dobre energije koja se dešava na Brown Sugar RnB, ali ovaj put sve smo snage usmjerili da ljestvicu kvaliteta podignemo još više. Pozivamo sve da nam se pridruže od samog početka, kada će na Red Bull Dance Your Style publika izabrati pobjednika, i naravno da uživaju u svim iznenađenjima koje im noć nosi.” izjavio je DJ Soul.

PROČITAJTE JOŠ:  Brojne poznate ličnosti na otvaranju lokala Šukija Planjanina, zapjevao i legendarni Josip Pejaković

Brown Sugar RnB udružuje snage sa Red Bull Dance Your Style projektom na kome će nastupiti osam ponajboljih bh. plesača koji će u krugu uz RnB i hip hop ritmove publici pokazati sav svoj plesni talent. Ovaj projekat upravo publici daje moć odlučivanja pobjednika u plesnim duelima, pa će se te noći odabrati i četiri bh. plesača koji će BiH predstavljati u Zagrebu na regionalnom finalu, gdje će tražiti kartu za svjetsko finale Red Bull Dance Your Style takmičenja koje se održava u Parizu.

Na kraju preporuka od Brown Sugar RnB dvojca je da se rezervira 26. april za izvanrednu zabavu, a početkom naredne sedmice će se u prodaju pustiti karte i biće poznato više informacija o specijalnoj noću u posebno preuređenoj Zetri.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Preminuo akademik Dževad Jahić

Dževad Jahić, bosanskohercegovački lingvist, pjesnik i akademik, preminuo je...

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...