Event & ZabavaMuzika

Predstavljamo vam: Euterpa – Sudar SevdahBaby Remix

0
Predstavljamo vam: Euterpa – Sudar SevdahBaby Remix, Life.ba

Početak leta beogradska petorka, Euterpa, odlučila je da obeleži novom verzijom hit singla, „Sudar“, koju je specijalno za bend uradio poznati muzičar i DJ, Sevdah Baby. Ovu verziju pesme možete čuti i na linku:

Evo kako je Milan  (aka SevdahBaby) objasnio saradnju sa Euterpom:

Znamo da su vas članovi benda Euterpa kontaktirali, tražeći saradnju. Da li ste pre toga čuli pesmu „Sudar“ i kako vam se dopala?

“Sudar” sam prvi put čuo na promociji singla, u Cineplexx-u i to je valjda prvi put da sam bio na promociji nekog muzičkog singla u bioskopu 🙂 Ali vredeleo je, 5.1. mix pesme totalno ima smisla, jer su neki elementi koju obogaćuju pesmu, tipa prateći vokali, dolazili otpozadi, zapravo sa svih strana, zaista fenomenalan doživljaj.

Šta ili ko vam je bio/bila inspiracija za remiks koji ste uradili za pesmu „Sudar“?

Definitivno je to bio Jovanin vokal (neka se ne naljute ostali iz benda:), jer sam oko njega izgradio ceo novi aranžman. Mislim da sam pojednostavio originalnu pesmu, prilagodio je pre svega plesnoj publici, a nadam se i radijskoj.

LIFE:  (FOTO) Aleks pokazala kako izgleda nakon operacije: Uništili su mi usne!

Da li možda imate planove sa Euterpom za neke buduće projekte?

Razgovarali smo na tu temu, jer smo obostrano zadovoljni saradnjom, pa ko zna kuda nas navede put 🙂

Šta su naredni planovi Sevdahbaby ovog leta, hoćete li svirati negde i gde?

Za koji dan objavljujemo svoj novi singl, prvi posle malo duže izdavačke pauze, a sa nastupima nismo ni prestajali, tako da i ovog leta dosta putujemo, uglavnom po Srbiji, ali i po bivšoj Jugoslaviji. Što se članova Euterpe tiče, njihovo leto će biti radno! Naime, bend će čitavo leto svirati na brodu koji krstari Mediteranom.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.