Event & ZabavaMuzika

Parquet Courts predstavlja spot i najavljuje album

0
Parquet Courts predstavlja spot i najavljuje album, Life.ba

Novi album sastava Parquet Courts pod nazivom “Human Performance” biće objavljen 8. aprila za Rough Trade, Beggars group koju za Srbiju zastupa Lampshade media.

Bend je upravo objavio video za pesmu “Dust”.

Pesme na Human Performance u potpunosti predstavljaju ono što je Parquet Courts. Poslednjih pet godina, ovaj bend je jedan od kritički najhvaljenijih a ovo je album koji zapisuje sve te pohvale.

“Svaki dan počinje nervozno,” počinje prva pesma sa albuma Conten Nausea iz 2014. Nov album nastavlja tačno gde su stali, skupljajući zabrinutost modernog života: “Neizbežna buka Njujorka koja može biti izluđujuća, nemoguća borba protiv nereda bilo da je ona fizička ili mentalna ili društvena,” – izjavio je pevač, gitarista i producent Human Performancea, Austin Brown.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Ivana Knoll ne prestaje šokirati provokativnim izdanjima: Zamiješala kukovima u haljini na rese

Parquet Courts oduvek poseduje i emocionalnu stranu koja održava važan balans sa razumnom stranom ali Andrew Savages vidi nov album kao redistribuciju težišta u tom balansu. “Počeo sam da ispitujem svoju ljudskost,”  – kaže Savage i dodaje: “Osećao sam se kao nefunkcionalni uređaj, kao mašina programirana da bude čovek pokazujući znake defekta.”

Zvučna raznovrsnost, vreme i egizistencijalni trud doveli su do nastanka Human Performancea, najambicionznijeg albuma benda “Parquest Courts”.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Ivana Knoll ne prestaje šokirati provokativnim izdanjima: Zamiješala kukovima u haljini na rese

Pored muzičkog spota za “Dust”, bend je izbacio i snimak iz studija i za pesmu “Outside”

Album HUMAN PERFORMANCE sadržaće pesme:

1. Dust

2. Human Performance

3. Outside

4. I Was Just Here

5. Paraphrased

6. Captive Of The Sun

7. Steady On My Mind

8. On Man, No City

9. Berlin Got Blurry

10. Keep It Even

11. Two Dead Cops

12. Pathos Prairie

13. It’s Gonna Happen


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.