Otvorene rane prijave za BiH PMI Forum – konferenciju o projektnom menadžmentu 

- Advertisement -

Otvorene su rane prijave za učešće na prvoj konferenciji o projektnom menadžmentu u organizaciji PMI BiH Chaptera pod nazivom BiH PMI Forum. PMI, odnosno Project Management Institute je svjetska organizacija posvećena projektnom menadžmentu i nudi globalno priznatu certifikaciju za početnike i profesionalce iz raznih oblasti projektnog menadžmenta. PMI BiH Chapter je ogranak PMI u Bosni i Hercegovini i postoji već osam godina, te broji 85 članova od kojih je PMP certificiranih 27.

Konferencija na temu “Kuda dalje s Project Managementom?” organizuje se sa ciljem promovisanja važnosti projekt menadžmenta u svim oblastima poslovanja. Održat će se 12. i 13. septembra 2019. godine u hotelu Hills u Sarajevu. BiH PMI Forum predstavlja odličnu priliku za strateško povezivanje, povećanje prepoznatljivosti i ostvarivanje novih poslovnih prilika.

Na predkonferencijskom danu, 12. septembra, učesnike očekuje cjelodnevna radionica na temu „Recovery Project Management“, a predavač je uvaženi Nenad Trajkovski. Cilj radionice je vidjeti da li je moguće i kako spasiti “problematičan” projekat.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Legendarni Bruno Langer o saradnji sa grupom ZAR: Drago mi je što sam gost na pjesmi "Žurim", svi živimo rock'n'roll

Konferenciju 13. septembra će otvoriti Jasna Pleho, predsjednica PMI BiH Chaptera, i Catalin Dogaru, PMI regionalni mentor za Regiju 8, Central Europe, kojoj pripada i PMI BiH Chapter. Keynote speaker je Merete Murch Lange, PMI regionalna mentorica za Regiju 8, North West. O svojim iskustvima u upravljanju projektima, poslovnoj analizi, agilnom upravljanju projektima i lekcijama koje su naučili govorit će istaknuti članovi PMI BiH Chaptera te voditelji projekata sa zavidnim iskustvom iz regije: Stanislav Strešnjak, Adem Muminagić, Miroslav Aničin, Meliha Arslanagić i Erol Mujanović.

Ulaznica za učešće na predkonferencijskom i konferencijskom danu BiH PMI Foruma iznosi 250,00 KM + PDV, a svi koji se prijave do 14. augusta ostvaruju popust na rane prijave, te plaćaju ulaznicu od 200,00 KM + PDV. Također, moguće je kupiti ulaznicu samo za konferencijski dan 13. septembra po cijeni od 100,00 KM + PDV (cijena za rane prijave je 60,00 KM + PDV). Za članove PMI BiH Chaptera osiguran je poseban popust.

PROČITAJTE JOŠ:  Dean Kotiga prvi put u Tuzli: Kvizmajstor je gost Sajma kafe i čokolade

Podršku Forumu pružile su kompanije Authority Partners i Infobip kao Platinum sponzori, kompanije ASBIS i LANACO kao Gold sponzori, kao i značajan broj renomiranih bh. kompanija. Oficijelni partner konferencije je agencija FOR FIVE dma.

Sve informacije o BiH PMI Forumu dostupne su na službenoj web stranici konferencije https://forum.pmi.ba/ putem koje se mogu izvršiti i prijave za učešće. Novosti o BiH PMI Forumu dostupne su i putem društvenih mreža: FacebookInstagram i LinkedIn.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Gdje će Bosanci i Hercegovci dočekati prvomajske praznike i šta kažu o cijeni janjetine

Bosanci i Hercegovci vrše posljednje pripreme za prvomajske praznike....

Preminuo akademik Dževad Jahić

Dževad Jahić, bosanskohercegovački lingvist, pjesnik i akademik, preminuo je...

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...