Objavljen “Ja se zovem slon, novi album Marka Louisa

- Advertisement -

Marko Louis je nedavno objavio svoji prvi dečji muzički album, sa sedam potpuno novih pesama za decu. Naziv albuma je “JA SE ZOVEM SLON” i objavljen je u saradnji sa izdavačkom kućom Lampshade Media.

Tata Dime i Zole, koga svi znamo kao Marko Louis, objavio je razdragani album – i njegov prvi za decu – “JA SE ZOVEM SLON”, a u saradnji za izdavačkom kućom Lampshade Media.

Osim što je razdragana, ovo je i jedna razigrana priča o glavnom junaku, Slonu, koji smatra da je najveći, najlepši i najpametniji.

Na albumu Marko je sarađivao sa svojim omiljenim ko-autorima.  Tekst za naslovnu pesmu radio je Stihomir Klepić, koji je između ostalog autor teksta pesama Marka Louisa “Ninana” i “Svet je u nama”. Slavko Milovanović je napisao tekst “Navike”, a sa Majom Radivojević je Marko sarađivao oko ostalih pesama kao što su “Čuvaj prirodu”, “Danas mi je rođendan” i “Učiti je baš lako”.

PROČITAJTE JOŠ:  Brojne poznate ličnosti na otvaranju lokala Šukija Planjanina, zapjevao i legendarni Josip Pejaković

Album “JA SE ZOVEM SLON” je u stvari i porodično izdanje – na pesmi  “Danas mi je rođendan” gost je Markov mali sin Dima, na  “Čuvaj prirodu” supruga Maša na, a na “Idemo na more” sestričina Tatjana Novaković Tasha i kumče Milan Bojić …

Sredinom septembra Marko Louis je održao jedan mini koncert na dečijem sajmu, gde je u saradnji sa kompanijom Dr. Milk predstavio pesme sa “JA SE ZOVEM SLON”, a koje su veoma lepo prihvaćene od strane  mlade publike i njihovih roditelja.

– Reakcije su sjajne i svakodnevno dobijam snimke kako deca pevaju nove pesme. Saznajem da deca rado slušaju pesme, znaju već sve tekstove i da na spavanje idu sa lakoćom pomoću novih melodija.- izjavljuje Marko Louis .

Animirani spot za numeru “Ja se zovem slon”  kreirao je vizuelni umetnik Stevan Petrović. Pored igranog animiranog spota, za ostale pesme je Stevan napravio mini animacije koje prate ritam i temu pesme. “Stevana sam upoznao preko zajedničkog prijatelja i nekako smo se baš dobro skontali. Još pre nego što smo se upoznali Stevan je imao želju da kreira nešto za decu. Putevi su nas spojili i zadovoljstvo mi je da sarađujemo. Namerno sam rekao da je ovo prvi dečji album zato što sam siguran da neće biti zadnji. Rad na ovom albumu i stvaranje dečije muzike mi je otvorilo nove horizonte za ideje i projekte”. Marko je takođe izjavio da je planirana interaktivna knjiga za decu koja će bito vezana za muzički album.

PROČITAJTE JOŠ:  Dokumentarni film "Žena hrabrost": Borba za goli život u braku

Album “JA SE ZOVEM SLON” je dostupan na svim muzičkim mrežama a uskoro i kao fizičko izdanje.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Vrijeme u BiH: Evo kakve se temperature očekuju sutra

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje sunčano vrijeme....

(VIDEO) Edi Hadžiahmetović za 21. rođendan objavio spot i pjesmu “Šalji piće”

Mladi pjevač Edi Hadžiahmetović objavio je spot za svoju...

Dokumentarni film “Žena hrabrost”: Borba za goli život u braku

Od 18. aprila u program Federalne televizije vraća se...