Novi spot: Frenkie, Kontra, Indigo – „Naša Noć“

- Advertisement -

Još jedan primjer pravog repa stiže u vidu numere „Naša noć” iza koje stoje Frenkie, Kontra, Indigo. Prije nego se u potpunosti upoznamo sa novim albumom, oni nam predstavljaju još dio onoga što je nastalo na njegovom snimanju u LA-u.

„Naša noć“ praćena je spotom snimljenim u večernjoj atmosferi Las Vegasa, ali i Los Anđelesa i pod svim njegovim zapanjujućim svjetlima. Osim takvog, vizuelnog uticaja, snimanje u Americi za momke je značilo upotpunjen muzički doživljaj i novi pristup repu karakterističnom za FKI trojac.

PROČITAJTE JOŠ:  Brojne poznate ličnosti na otvaranju lokala Šukija Planjanina, zapjevao i legendarni Josip Pejaković

„Jedno novo iskustvo u epicentru muzike kojom se veći dio života bavimo. Imali smo čast vidjeti kako to izgleda mimo spotova i dokumentaraca, a to smo primijenili na muziku u smislu samog zvuka, dok su tekstovi ostali u domaćem duhu. Željeli smo da ovo bude spoj naših iskustava, našeg slenga i jezika sa američkim zvukom koji danas diktira i svjetske standarde. Mislimo da smo to i postigli“, ističu Frenkie, Kontra, Indigo.

Najavljeni Frenkie, Kontra, Indigo album „20/20“ u izdanju Universal Music Serbia biće predstavljen 20. decembra, a već sada je u pretprodaji na svim dostupnim servisima. Uvod u album trojac je prije svega napravio numerom „Mosh Pit“, jednom od dvije koje nam u malom otkrivaju šta je ono što nas očekuje ovog decembra. Ako pitamo njih, odgovor je: „Do sada sigurno naš najžešći album“!

Pre – order novog Frenkie, Kontra, Indigo albuma, pod nazivom „20/20“ dostupan je na linku: https://fmjam.lnk.to/2020

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Preminuo akademik Dževad Jahić

Dževad Jahić, bosanskohercegovački lingvist, pjesnik i akademik, preminuo je...

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...