Event & Zabava

Ne mogu se prebaciti u jednom danu: Veliki koncert Massima Savića u Sarajevu pomjeren zbog Porina

0
Ne mogu se prebaciti u jednom danu: Veliki koncert Massima Savića u Sarajevu pomjeren zbog Porina, Life.ba
Massimo

Zbog sudjelovanja na dodjeli glazbenih nagrada Porin, koja se održava 29. ožujka, sarajevski koncert Massima Savića, koji se trebao održati 30. ožujka u dvorani Mirza Delibašić, pomjera se na 12. travnja.

– Zbog nemogućnosti prebacivanja izvođača, benda i tehnike u jednom danu iz Rijeke u Sarajevo te nedostatka vremena za adekvatnu probu, koju zahtjeva jedan ovako veliki koncert, u dogovoru s menadžmentom izvođača i želji da Sarajevu priredimo vrhunski glazbeni spektakl, donijeli smo zajedničku odluku da se koncert pomjera na 12. travnja. S obzirom na to da se radi o najvećem Massimovom solo koncertu u Sarajevu, koji prati zahtjevna produkcija i pripreme, pomjeranje datuma je jedino rješenje. Ulaznice sa starim datumom važe i za novi – priopćili su organizatori iz agencije PRimera.

PROČITAJTE JOŠ:  Eksplozija u susjedstvu: Policija uhapsila dvije osobe, pronašli još bombi

Dodaju kako Massimo pred bh. publiku stiže u pratnji svog stalnog benda, kojeg čine sve redom sjajni glazbenici – Marko Matošević, Robert Vrbančić, Dalibor Pipo Matošević, Boris Popov, Bruno Urlić i Gojko Tomljanović.

– To što sviramo tako dobro, rezultiralo je time da nam sad dolazi sve više i više ljudi na koncerte. Negdje 2012. se dogodio taj nagli skok sa pjesmom ‘Iz jednog pogleda’, što me prebacilo iz manjih dvorana u velike prostore, tako da se sad družimo u puno većem broju – izjavio je nedavno Massimo na tiskovnoj konferenciji organiziranoj u Sarajevu uoči koncerta.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Američki bombarderi iznad Sarajeva, zaglušujući zvuk aviona

Cijela dvorana je sa sjedećom postavkom, a nove ulaznice po cijenama od 15 do 50 maraka dostupne su u prodaji na platou Skenderija, Artikulacija BKC i sustavu kupikartu.ba, prenosi Fena.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.