Naš vikend vodič

- Advertisement -

Još jedan veseli vikend je pred nama! Obaveze na poslu i faksu ostavite iza sebe, vrijeme je za malo zabave i opuštanja.

Od ove sedmice na našem portalu možete pratiti naš vikend vodič, rubriku u kojoj ćemo sedmično donositi pregled najinteresantnijih kulturno-zabavnih manifestacija u Sarajevu, Tuzli,  Banja Luci, Mostaru i Zenici. Ukoliko još niste odlučili gdje izaći za vikend, pogledajte naše prijedloge.

Nadolazeći vikend će biti bogat koncertima i partijima, posebno u Sarajevu, gdje nas već u četvrtak, 8. novembra, u Jazzbini očekuje koncert Ramba Amadeusa & Five Vinnetous, a „repriza“ istog koncerta desit će se na istom mjestu i u petak, 9. novembra.

Ukoliko ste se u toku radne sedmice zaželjeli klubske zabave i dobrog house zvuka, u petak od 17h u klubu Jedan vas čeka još jedan Out of Office – Afterwork Clubbing sa Calkinsom, Ellom i Dasslerom. Istu noć, u klubu Silver & Smoke nastupaju After Affair na još jednom cjelonoćnom plesu aka. all nighteru.

PROČITAJTE JOŠ:  Mujo Hodžić, učesnik "Zvezda Granda" umro u 26. godini

Da subota bude rasplesana na više frontova, pobrinula se i Decibel ekipa koja u subotu u klubu Trezor organizuje novi party na kojem će nastupiti italijanski DJ Lucretio, Ilija Djokovic i Forrest People.

U istom terminu, u klubu Silver & Smoke prisutne očekuje zagarantovano dobra zabava uz Ivana Oberana, Fornivu i Calkins-a.

Istu noć, u klubu AG, posjetitelji će moći da se zabave uz zagrebački synthpop sastav Svemirko, koji će se ovom prilikom po prvi put predstaviti sarajevskoj publici.

U nešto ranijem terminu, također u subotu,  od  14h-19h u Kutchi vas očekuje i pop-up shop novog streetwear brenda Normativ na kojem će prisutne zabavljati Mr.Mehikano i Ivan Oberan.

Subota u Tuzli rezervisana je za prvo tuzlansko izdanje Brown Sugar party-a u caffe Sloboda uz Dj Soula i Merakoona, a istu noć, u klubu Palma održat će se i New Sound Events party na kojem će nastupiti španski DJ Lexay uz lokalnu podršku Fulan Pereza, Incepta i DJ INIS-a.

I Banja Luka će ovaj vikenda biti domaćin nekih dobrih dešavanja; u petak u klubu Fabrique nastupit će Daniel Puletic i Ladjarsky, a dan poslije u istom klubu sve prisutne čeka nova turu plesa uz DJ-eve Vanju Babic i Fedju Knajdl.

Banjalučani će u subotu u DKC-u po prvi put imati priliku da prisustvuju i nastupu Surreal-a u, mlade trep zvijezde u usponu koji na svom youtube kanalu broji milionske preglede. Uz Surreala nastupit će i Klinac i grupa B-Ton.

https://www.youtube.com/watch?v=ITbMSHjj6cI

Subota u Mostaru obradovat će sve ljubitelje dobre rock svirke. U kafiću Duradžik će nastupiti poznati gitarista Emir Hot, a mostarskoj publici predstavit će se i rock bend Starbridge iz Sarajeva koji će istu noć nastupiti u pubu Black Dog.

 

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...

(VIDEO) Adi Šoše objavio novu pjesmu i spot i najavio koncert u Sarajevu

Adi Šoše, jedan od najtalentiranijih i najtraženijih pjevača nove...