Najviše priznanje za Kanye Westa

- Advertisement -

2015 MTV Video Music Awards – uživo na MTV kanalu u noći između nedelje i ponedeljka. 30/31.8. od 02:00

Kanye West biće nagrađen najvišim priznanjem na predstojećoj 2015 MTV Video Music Awards dodeli – priznanjem “Michael Jackson Video Vanguard Award”. On će ovu nagradu dobiti zahvaljujući inovativnim spotovima, kontinuiranom uticaju na muziku, umetnost, modu i kulturu, kao i legendarnim nastupima na VMA dodelama.

Here Comes Kanye_Credit MTV

Priznanje će mu biti uručeno tokom MTV Video Music Awards 2015, a prenos uživo možete da pratite na MTV kanalu u noći između nedelje i ponedeljka, 30/31. avgust od 02:00.

Tokom svoje karijere, Kanye je miksovao muzičku i vizualnu umetnost uz moćne efekte. Od svoje trilogije „Jesus Walks“ do sjajne animacije za „Heartless“ i „Bound 2“, on je pomerao granice i uvek donosio nešto novo u svakom spotu. Takođe je poznat i kao neko koje je imao vizualno zapanjujuće nastupe na MTV VMA dodelama, uključujući i onaj iz 2013. godine. „Blood on the Leaves“, „Otis“ sa Jay Z-jem i inovativni „Runaway“, potom auto-tune debi „Love Lockdown“, kao i uticajni „Stronger“ sa Daft Punk i „Good Life“ sa T-Painom, samo su neki od singlova kojima se ovaj svestrani umetnik proslavio. Ne zaboravimo i „Gold Digger“ sa Jamie Foxxom, kao i VMA debi „Jesus Walks/All Falls Down/Through The Wire“ sa Chakaom Khan iz davne 2004. godine.

PROČITAJTE JOŠ:  Dean Kotiga prvi put u Tuzli: Kvizmajstor je gost Sajma kafe i čokolade

Ovom nagradom Kanye West se pridružuje prestižnoj listi prethodnih dobitnika Vanguard nagrade među kojima su i Michael Jackson, Madonna, Peter Gabriel, Guns N’ Roses, Beastie Boys, Britney Spears, Justin Timberlake i Beyonce.

Kao što je ranije najavljeno, voditeljka ovogodišnje dodele MTV VMA je Miley Cyrus. Kanadska zvezda u usponu, The Weeknd je potvrdio da će na dodeli imati debi na televiziji i izvesti hit singl “Can’t Feel My Face”, Nick Jonas će zagrejati atmosferu uz novu pesmu „Levels“, a indie bend Walk The Moon će nastupiti sa nominovanim hitom „Shut Up and Dance.”

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Legendarni Bruno Langer o saradnji sa grupom ZAR: Drago mi je što sam gost na pjesmi "Žurim", svi živimo rock'n'roll

 Legendarni Moonman, ststua koja će otići u ruke pobednicima te večeri, ove godine će imati drugačiji izgled zahvaljujući proslavljenom modnom dizajneru Jeremyju Scottu.

2015 “MTV Video Music Awards” prenosiće se uživo u preko 160 zemalja širom sveta u više od pola milijarde domaćinstava. Verni MTV fanovi će u našem region moći da prate direktni prenos dodele u noći između nedelje i ponedeljka, 30/31. avgust od 02:00 kada počinje Red Carpet show, koji će ove godine voditi modna ikona Kelly Osbourne. Od 03:00 na MTV VMA pozornicu, u ulozi domaćice dodele, popeće se Miley Cyrus i šou može da počne!

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...

(VIDEO) Adi Šoše objavio novu pjesmu i spot i najavio koncert u Sarajevu

Adi Šoše, jedan od najtalentiranijih i najtraženijih pjevača nove...