Na Fm Jam rođendanu pomenut i Edo Maajka

- Advertisement -

Kao što smo danas već objavili Fm Jam pokret je sinoć u tuzlanskom klubu Palma proslavio svoj jubilarni dvadeseti rođendan. Među gostima su bili brojni dj-evi a na mikrfonu su nastupili Stoposto, Geko i Black Beriz te domaćni Frenkie, Kontra i Indigo.

Nakon što su izveli novi single Mosh pit Frenkie, Kontra i Indigo su se zahvalili svim prisutnim na podršci koju su im pružali ove kao i sve prijašnje godine. Tom prilikom su pomenuli i Edu Maajku.

„Hvala vam što ste se okupili ovdje večeras. Znamo da fali jedan čovjek večeras s nama ovdje. I nama je žao što je to tako. Edo je ostavio veliki trag na domaćoj hip hop sceni i na FM Jamu. To niko ne može niti želi da obriše. Mi ga i dalje volimo i poštujemo“, poručio je bh. reper nakon čega je uslijedio veliki aplauz. Napominjemo, Edo Maajka je prije par sedmica objavio kako više nije dio Fm Jam ekipe a o razlozima ni jedni ni drugi nisu komentarisali.  

PROČITAJTE JOŠ:  Pedeseti rođendan Bijelog dugmeta u Domu mladih

https://www.instagram.com/p/B6qt56HhMUQ/?igshid=nsdk7d7eckil

Podsjećamo, nakon što su 13. decembra 1999. počeli emitovati prvu domaću Hip Hop emisiju, oko ove ideje okupili su se brojni hip hop aktivisti te u protekle dvije decenije ostavili neizbrisiv trag na muzičkoj sceni BiH i regije.

Inače, Fm Jam trenutno promoviše novi zajednički album Frenkie, Kontra, Indigo 20/20, koji je snimljen u Red Bull Studiju u Los Angelesu, a u narednom periodu svi njihovi izvođači najavljuju nove solo albume.

PROČITAJTE JOŠ:  Mujo Hodžić, učesnik "Zvezda Granda" umro u 26. godini

Priliku za druženje i svojevrsnu proslavu u Sarajevu, publika će imati već za novogodišnju noć, kada je u Domu mladih pod Red Bull Presents etiketom na rasporedu spektakularno specijalno izdanje Brown Sugar RnB serijala.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Gdje će Bosanci i Hercegovci dočekati prvomajske praznike i šta kažu o cijeni janjetine

Bosanci i Hercegovci vrše posljednje pripreme za prvomajske praznike....

Preminuo akademik Dževad Jahić

Dževad Jahić, bosanskohercegovački lingvist, pjesnik i akademik, preminuo je...

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...