Marko Louis – Pogledajte novi singl i spot: “Kad Je Noć”

- Advertisement -

Marko Louis je objavio svoj novi singl i spot pod nazivom “Kad Je Noć” za izdavačku kućuLampshade Media i isti ispratio razigranim video spotom koji možete pogledati na sledećem linku:

Pesma “Kad Je Noć” je, posle kompozicije “Euridika”, drugi singl koji će se naći na Markovom novom albumu “Euridika” koji će biti objavljen u oktobru. Spot je snimljen u Beogradu i Kovinu pod režiserskom palicom Dragana Jereminova i  koncipiran je oko Markovog plesa i oko kamere  koja prati svaki njegov pokret.

PROČITAJTE JOŠ:  Dean Kotiga prvi put u Tuzli: Kvizmajstor je gost Sajma kafe i čokolade

“Uvek mi je bila želja da snimim spot gde ću samo plesati i izbaciti svu energiju iz sebe. Ja mnogo volim da đuskam i uvek sam voleo da pravim neke “neškolske” pokrete ali nikada nisam znao uz koju pesmu bih mogao to da snimim. Pesma “Kad Je Noć” mi je imala pravi tempo i vibraciju za to” izjavio je Marko Louis.

Drugi singl najavljuje Markov prvi solistički koncert u Nišu 14.septembra u kultnoj Banovini što je ujedno i nastavak regionalne turneje pod nazivom “Beskraj tour by Barcaffe”. Turneja obuhvata Niš, Novi Sad, Beograd, Sarajevo, Zagreb i Ljubljanu a uskoro će biti objavljeni i ostali datumi.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Jedna tiha i kišna sarajevska večer bez pješaka i vozača

“Jako sam srećan zbog divnih reakcija na nove pesme i što su koncerti uvek rasprodani. Jedva čekam da posetim sve ove lepe gradove da se družom sa publikom i da zajedno pevamo” kaže Marko sa oduševljenjem.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Preminuo akademik Dževad Jahić

Dževad Jahić, bosanskohercegovački lingvist, pjesnik i akademik, preminuo je...

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...