LIFE vikend vodič – još malo dobre zabave, može?

- Advertisement -

Svima omiljeni dani u sedmici – petak i subota po svemu sudeći i u februaru donose niz uzbudljivih dešavanja koji će biti prilagođeni različitim muzičkim ukusima i apetitima.

Za prvi vikend u mjesecu februaru, ekipa LIFE vikend vodiča je istražila koja su to mjesta i dešavanja koja svakako ne smijete zaobići ukoliko se zateknete u nekom od bosanskohercegovačkih gradova. Još malo dobre zabave, može?

U sarajevskom klubu Cinemas Sloga u petak 1. februara održat će se prvi solistički nastup repera Vojke Vrućine, inače bivšeg člana grupe Dječaci koji trenutno važi za jednog od najtraženijih hrvatskih hip hopera zahvaljujući uspjehu singlova Pasta italiana, Zovi čovika i Kako to. Povodom objave novog albuma, Vojko će po prvi put nastupiti u solo izdanju, a koliko se publika raduje njegovom nastupu govori i činjenica da je još samo mali broj ulaznica dostupan za ovaj događaj.

Ukoliko ste se poželjeli dobrog partija, klub Silver & Smoke za petak od 23h najavljuje još jedan Forniva all nighter, a u subota u na istom mjestu nastupit će Goran Emkic, Calkins i SaraƧ.

PROČITAJTE JOŠ:  Pedeseti rođendan Bijelog dugmeta u Domu mladih

U petak i u subotu u klubu AG u organizaciji Rajvosa MC i chaptera Sinners održat će se tradicionalni godišnji Winter Biker Party. Kao savršena uvertira za subotu, u petak će nastupiti bend Zona Isključenja, a u subotu, kada je i oficijelni datum partija, nastupit će grupa Foxy Head. Ulaz na oba koncerta će biti slobodan.

Ukoliko petak veče želite provesti uz dobar koktel i funky mix, svakako posjetite caffe bar Opera gdje će nastupiti DJ El Mano.

Prva subota kluba Trezor u februaru  rezervisana je za Ex-Yu Lude 90-e party na kojem će se publika moći prisjetiti nekih od najvećih 90’s dance hitova sa naših prostora.

Sarajevski rock bend Starbridge će i ove subote održati svirku u klubu Underground, pa ukoliko niste do sad, svakako provjerite kako zvuče uživo.

Petak u Tuzli proći će u znaku još jednog partija u organizaciji FMJAM ekipe koji će se održati u klubu Palma, a riječ je o povratničkom party serijalu pod nazivom FLEXX na kojem će nastupiti mladi DJ-evi Elick & Shadow Kid i Forora. U subota na istoj lokaciji u b2b kombinaciji nastupit će Facho i Sole i Giver.

Ukoliko petak veče provodite u Mostaru, preporučujemo Clinical Beatz party u OKC Abrašević na kojem će vas rasplesati zAkKy. Istu noć, u caffeu Pink za neodoljive melodije i neizostavno pucketanje ploča bit će zadužen DJ Šef-stari As.

Hrvatski reper Vojko Vrućina nakon Sarajeva, u subotu stiže i u Mostar, a koncert je zakazan za 21h u OKC Abrašević. Istu noć u caffe Coco-Loco za mixetom će se naći DJ Mayer koji će prisutne prodrmati najboljom selekicijom hip hop/rnb/trap/funk-a.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Preminuo akademik Dževad Jahić

Dževad Jahić, bosanskohercegovački lingvist, pjesnik i akademik, preminuo je...

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...