Life vikend vodič – donosimo nekoliko prijedloga za najkul zabavu

- Advertisement -

Odluka o tome kako i gdje ćete provesti ovaj vikend, ovisi samo o vama, a ukoliko trebate pomoć pri odabiru, LIFE vikend vodič i ove sedmice donosi nekoliko prijedloga za najkul zabavu u Sarajevu, Mostaru, Tuzli i Banja Luci.

Pripadnice ljepšeg spola u petak slave i svoj dan, tako da će provod i dobro raspoloženje biti zagarantovani.

U glavnom gradu BiH, ni ovaj vikend neće manjkati kvalitetnih dešavanja, a ukoliko vikend jedva čekate kako bi ste se dobro isplesali, preporučujemo da posjetite klub Silver & Smoke koji  ovog vikenda donosi dva sjajna partija.

U petak na rasporedu je holandski DJ Love Over Entropy uz kojeg će nastupiti Bonjasky i G.Edd, a već u subotu iza DJ pulta naći će se Forniva i Calkins u B2B formatu.

Sarajevski rock bend Starbridge će u petak na osmomartovskom derneku nastupiti u klubu Underground, a već sutradan publika će ih moći poslušati u PRO rock clubu Johnny. U „live fazonu“ ovog petka bit će i klub Jazzbina gdje će nastupiti blues soul funk sastav The Blues Train.

Nakon duže pauze, Mucha Lucha se ove subota vraća u sarajevski klub Trezor. Sada već tradicionalno, tema partija ce biti 90-e, a za muziku će biti zaduženi Yngod i Splein. Istu noć, prvi u nizu promotivnih dešavanja prije početka BAM konferencije održat će se u Delikatesnoj radnji gdje će za pozitivne vibracije biti zadužen hrwoE iz Zagreba.

Nakon kraće zimske pauze, te Marčelovog nezaboravnog koncerta u februaru u sklopu RedBull RapLika hip hop night, Red Bull i u martu nastavlja sa muzičkim aktivnostima.

Ove subote u klubu Underground na programu je koncert veselih momaka iz grupe Helem Nejse koji će ovim nastupom uspješno okončati „Dženo“ turneju. Za dobru atmosferu i još bolji after bit će zadužen AudioInFunktion.

U tuzlanskom klubu Palma u petak će se održati peto specijalno izdanje FLEXX party serijala na kojem će nastupiti mladi FMJAM trojac – Forora, Elick i Shadow Kid. Već u subotu slijedi nastavak u caffeu Sloboda na drugom po redu Brown Sugar partiju, a za najbolju hip hop i rnb selekciju bit će zaduženi DJ Soul i Merakoon. Istu noć, klub Palma u organizaciji Epic Events Tuzla ugostit će Tauten label iz Srbije, a gosti večeri će biti Miloš Vujović i osnivač labela TKNO. Podršku će pružiti i brčanski dvojac Ricochet.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Adi Šoše objavio novu pjesmu i spot i najavio koncert u Sarajevu

Za ugodan početak vikenda u Mostaru preporučujemo novo izdanje TFI Friday with Soul Shine u baru Vinyl, a u caffeu Duradžik u subotu nastupit će bend Dudov Svilac iz Opuzena.

Petak u Banja Luci obećava dobar provod svim ljubiteljima kvalitetne rock svirke.

U Jelen pubu DTA nastupit će Jahači Magle, a u pubu Šestica desit će se nastup banjalučkog benda Ultrazvuk. Pop/rock sastav 5rolej rasplesat će sve one koji se zadese u caffeu Rock Symphony.

Za vikend dozu elektronike, tu je svakako klub Fabrique u kojem će u petak nastupiti Vuk Smiljanić i Danijel Čehranov iz Beograda, a već u subotu održat će se party sa Vinicius Honariom, Damir Hoffmanom, Alexandrom G. i Robertom S.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...

(VIDEO) Adi Šoše objavio novu pjesmu i spot i najavio koncert u Sarajevu

Adi Šoše, jedan od najtalentiranijih i najtraženijih pjevača nove...