Kiki Lesendrić i Piloti predstavili novi spot za kultnu pjesmu “Leto”

- Advertisement -

 

Na atraktivnim lokalitetima Srebrnog jezera i  u Velikom Gradištu, Kiki Lesendrić i “Piloti” su posljednjih nedelja snimali spot za svoj kultni hit “Leto”, koji se u novom aranžmanu našao na albumu ovog benda, “Rekla je da u mojoj glavi čuje gitare i bubnjeve”, uz još 19 najznačajnijih pesama “Pilota”, u izdanju City recordsa.

“Srećan sam što je još jedna naša pesma koja živi mnogo godina konačno dobila svoje video izdanje. Radio sam sa divnim ljudima, na prelepim lokacijama i tokom divnih letnjih dana, koje jako volim. “Leto” je pesma koju publika mnogo voli i odavno  je “zaslužila” da dobije svoje video izdanje” – rekao je Kiki.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Legendarni Bruno Langer o saradnji sa grupom ZAR: Drago mi je što sam gost na pjesmi "Žurim", svi živimo rock'n'roll

Produkciju potpisuju “Cinnamon films” i “Trag produkcija”, reditelj je Ivica Vidanović, a u spotu se,  kao glavni likovi, pojavljuju Lea Davogić i Andrej Bergam.

Prva polovina 2017. godine za Kikija i “Pilote” je bila izuzetno uspješna. Uz izlazak albuma, ekranizaciju kultnih pesama “Svet je lep kada sanjamo” i “Leto”, Kiki i “Piloti” održali su spektakularan koncert na beogradskom stadionu Tašmajdan, te seriju koncerata širom regiona. Tokom ljeta Piloti sviraju na brojnim festivalima, a uz to spremaju i nova iznenađenja za svoje brojne fanove.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Gdje će Bosanci i Hercegovci dočekati prvomajske praznike i šta kažu o cijeni janjetine

Bosanci i Hercegovci vrše posljednje pripreme za prvomajske praznike....

Preminuo akademik Dževad Jahić

Dževad Jahić, bosanskohercegovački lingvist, pjesnik i akademik, preminuo je...

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...