A Great Big World izdali album prvijenac #video

- Advertisement -

Zabavni, poetični i drukčiji. Ian Axel i Chad Vaccarino, poznatiji kao duo A Great Big World, izdali su svoj album prvijenac „Is There Anybody Out There?“ (Sony Music/Menart).

Šira publika primijetila ih je prošle godine zahvaljujući popularnoj TV seriji Glee i pjesmi „This Is the New Year“. Međutim, uspjeh se dogodio s pjesmom „Say Something“. Nakon što su je izveli u emisiji „So You Think You Can Dance“, dotaknuli su srca mnogih, ali najviše Christine Aquilere koja ih je odmah i kontaktirala:

„Dobili smo njen e-mail koji je bio napisan poput poezije povezane s pjesmom. Rekla nam je da želi raditi s nama, a mi smo bili potpuno van sebe zbog toga. Nismo mogli vjerovati! Tjedan nakon, bili smo u Los Angelesu u studiju s njom i pjesma je postala duet. Sada je više univerzalna i lakše se je poistovjetiti s njom. Sve što se dogodilo nakon toga je ostvarenje snova. Kao da smo cijeli život preživjeli u par mjeseci“ – komentira Axel.

PROČITAJTE JOŠ:  Bajram Šerif Mubarek Olsun

Nakon fantastične izvedbe s Christinom u TV showu „The Voice“, pjesma se popela na prvom mjesto na iTunesima, a spot je u tri mjeseca skupio gotovo 50 milijuna klikova na YouTube kanalu, a pogledati ga možete na linku:

Izlaskom albuma formalno je započela njihova glazbena priča kojom slijede svoje snove. Među 13 pjesama, potpuna suprotnost od tužne „Say Something“ je „Everyone is Gay“ koju prati i razigrani video spot:
http://www.youtube.com/watch?v=0VG1bj4Lj1Q&feature=kp

PROČITAJTE JOŠ:  Pedeseti rođendan Bijelog dugmeta u Domu mladih

„Pisanje pjesama je naša terapija. Fantastičan je osjećaj kad se preko naše glazbe uspijemo povezati s ljudima. To je poput preobrazbe. Nismo sami. Naše pjesme su vaše pjesme i upravo je to bit svega!“ – zaključuje ovaj talentirani dvojac čiji intervju možete pogledati na VEVO kanalu:

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

(VIDEO) Jedna tiha i kišna sarajevska večer bez pješaka i vozača

Današnje nevrijeme, koje je naišlo poslije sparine i sunca,...

Vrijeme u BiH: Evo kakve se temperature očekuju sutra

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje sunčano vrijeme....

(VIDEO) Edi Hadžiahmetović za 21. rođendan objavio spot i pjesmu “Šalji piće”

Mladi pjevač Edi Hadžiahmetović objavio je spot za svoju...