(FOTO) Dino Merlin sinoć priredio spektakl u Portorožu

- Advertisement -

Dino Merlin očarao je publiku na rasprodanom koncertu u Portorožu, priredivši čarobnu noć za domaću publiku, ali i za posjetitelje koji su stigli iz država širom regiona.

Nakon što je nedavno oduševio jedinstvenim spektaklom u Porto Montenegro, Dino Merlin sinoć je u Portorožu priredio izvanredan muzičko-scenski doživljaj kakav je postao sinonim za ovog sarajevskog kantautora.

Ulaznice za ovaj show rasprodane su sedmicama unaprijed, a publika je preko dva sata uživala u putovanju kroz muzičke priče Merlinove karijere i jedinstvenom muzičko-scenskom doživljaju obogaćenim specijalnim scenskim efektima i osvježenom koncertnom set-listom u izvedbi desetočlanog pratećeg benda.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Komuna pjesmom “Samo ljubav je pobjeda” najavila istoimeni album

Erupciju oduševljenja izazvali hitovi “Bosnom behar probeharao”, “Kad si rekla da me voliš”, “Deset mlađa”, “Školjka”, a bila je ovo prilika i da osim dobro poznatih hitova uživo izvede megahit “Mi” kao i posljednje singlove s predstojećeg 12. albuma “Kako da ti kažem” i “Krive karte”. Završnica koncerta posvećena je epskoj baladi “Jedan dan, jedan noć”.

PROČITAJTE JOŠ:  Veliki interes za koncert muzičke dive Josipe Lisac u Sarajevu

Koncertom prepunim emocija, fantastične atmosfere i posebne energije koja je vladala u publici završen je koncertni spektakl jednog od muzičkih velikana našeg podneblja u Portorožu, na biseru sjevernog Jadrana.

Oni koji svoje ulaznice nisu osigurali na vrijeme, ovog sarajevskog muzičkog virtuoza mogu gledati na nekom od predstojećih koncerata, prenosi Klix.ba.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Veliki interes za koncert muzičke dive Josipe Lisac u Sarajevu

Rasprodano je već pola kapaciteta dvorane Bosanskog kulturnog centra...

Hanka Paldum o bajramskom koncertu u Mostaru, ramazanu, Abdulahu Sidranu…

Prva dama bh. estrade Hanka Paldum uveliko se priprema...

Muzička diva Josipa Lisac 11. maja u BKC-u u Sarajevu

Pedeset godina albuma "Dnevnik jedne ljubavi" jubilej je koji...

Latif Moćević gost na koncertu svjetske zvijezde Mahera Zaina u Zetri

Maher Zain, jedan od najboljih svjetskih izvođača duhovne muzike...