Đurologija oduševila Sarajlije – na redu je Mostar

- Advertisement -

Branko Đurić Đuro ponovo trijumfirao u Sarajevu  sa svojom „Đurologijom“ – na redu je Mostar 1. februara!

Uspješni sarajevski glumac, režiser i muzičar Branko Đurić Đuro sinoć je u prepunom i dvostruko rasprodanom Bosanskom kulturnom centru sa svojom „Đurologijom“ ponovo oduševio Sarajlije! Za predstavu se tražila karta više, a Đuro je u jednom danu „Đurologiju“ izveo u 18 sati, pa odmah još jednom u 20 sati. Uz ove dvije izvedbe u Sarajevu, „Đurologija“ u srijedu, 1. februara stiže u Mostar, gdje će biti izvedena u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača!

„Ovo je još jedan trijumf Đurologije s kojom je Đuro po jedanaesti put napunio Bosanski kulturni centar u Sarajevu, a koliko je Sarajevo željno ove fenomenalne predstave,  ponajbolje govori činjenica da smo s Đurologijom u Skenderiji oborili rekord dvorane, s punih 5 hiljada ljudi koji su uživali u Đurinoj predstavi,“ komentirao je sinoć Tomislav Kašljević, glavni producent predstave i Đurin dobar prijatelj, ističući da je uvijek „kod kuće“ najteže fascinirati publiku, što Đuri u Sarajevu očito nije problem.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Legendarni Bruno Langer o saradnji sa grupom ZAR: Drago mi je što sam gost na pjesmi "Žurim", svi živimo rock'n'roll

Djurologija 28 1 2017 BKC2

Na ovogodišnjoj BH turneji „Đurologije“, uz gostovanje u Sarajevu, predviđena je samo još jedna ekskluzivna izvedba „Đurologije“ u Mostaru, gdje također vlada veliko interesovanje za 90-minutni anti-stand up popularnog Branka Đurić Đure.

„Đurologija je zaista fenomen i najgledanija predstava u regionu, koja  nastavlja obarati sve rekorde gledanosti,“ dodatno je naglasio Kašljević, koji je kao i u slučaju svih proteklih turneja „Đurologije“, ponovo glavni producent hrvatske turneje ove hit predstave, u kojoj će Đuro već u utorak, 31. januara nastupiti u Zagrebu, a uz to i u Slavonskom Brodu, Splitu, Zadru i Rijeci.

PROČITAJTE JOŠ:  Vrijeme u BiH: Evo kakve se temperature očekuju sutra

Ulaznice po cijeni od 20 KM za mostarsku izvedbu „Đurologije“ 1. 2. U 20 sati mogu se kupiti u  sistemu Kupikartu.ba i na blagajni H.D. Hercega Stjepana Kosače.

 

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Na parkingu u Hrvatskoj snimio kukca jezivog izgleda: Zna li neko koja je ovo životinja?

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit, često nailazimo na zanimljive...

(VIDEO) U zagrebački tramvaj ušla Dubioza kolektiv i napravila show

Dubioza kolektiv iznenadila je Zagrepčane svirkom u tramvaju. Na okretištu...

(VIDEO) Adi Šoše objavio novu pjesmu i spot i najavio koncert u Sarajevu

Adi Šoše, jedan od najtalentiranijih i najtraženijih pjevača nove...