Event & ZabavaMuzika

Crvenkapa muzičke scene PIXX predstavlja novi spot

0
Crvenkapa muzičke scene PIXX predstavlja novi spot, Life.ba

Umetnica pod kreativnim imenom Pixx upravo je objavila video za pesmu “Deplore”. Spot je režirao Marshall Darlings koji je sa Pixx sarađivao i na njenom prethodnom singlu “Fall In”. Snimljen je u ruralnim predelima Surreya i reflektuje osećanja uznemirenosti o kojima se govori u pesmi.

https://www.youtube.com/watch?v=pzhPb5qVtRU

“Deplore” je singl sa debi albuma pod nazivom “Fall In”, kolekcije koju čine četiri elektronske, etnom prožete pesme koju je Pixx objavila za izdavačku kuću 4AD.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Ivana Knoll ne prestaje šokirati provokativnim izdanjima: Zamiješala kukovima u haljini na rese

“Jedan od debi albuma koji vas prosto opčini” – izjavio je The Sunday Times a Guardian je nazvao Crvenkapom sa estetikom braće Grim i gotskom melanholijom.

Pod nazivom Pixx krije se umetnica Hannah Rodgers iz predgrađa Londona. Hannah je završila čuvenu akademije za izvođačke umetnosti The Brit School a inspiraciju crpi iz dela Boba Dylana, Joni Mitchell i Aphex Twin.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Ivana Knoll ne prestaje šokirati provokativnim izdanjima: Zamiješala kukovima u haljini na rese

https://www.youtube.com/watch?v=klm7Yv3L0yA


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.