Event & ZabavaMuzika

Amel Ćurić i Massimo završili snimanje spota, pogledajte teaser za singl „Neizdrživo“

0
Amel Ćurić i Massimo završili snimanje spota, pogledajte teaser za singl „Neizdrživo“, Life.ba

Izlazak spota za prvi službeni singl Amela Ćurića pod imenom „Neizdrživo“ očekuje se za desetak dana pod redateljskom palicom Harisa Dubice, omiljenog redatelja Dine Merlina.

Iako je prvotna ideja bila da se snimanje odradi u Švicarskoj gdje je Dubica, dvije godine za redom, osvojio nagradu za “Best Swiss Video“, u konačnici je ipak prevagnula Massimova želja i snimalo se u Hrvatskoj. O kojoj je lokaciji točno riječ i kako izgleda Ćurićev prvi spot nakon pobjede na X – Factoru, za singl „Neizdrživo“, u cijelosti donosimo za 10-ak dana.

PROČITAJTE JOŠ:  Gradske vlasti promijenile odluku: Samardžić će ipak nastupiti u Splitu

Prije snimanja prvog spota, Amel je imao aktivno ljeto jer je nastupao pred tisućama ljudi u BiH i Hrvatskoj, a netom prije samog početka snimanja, oduševio je kao poseban gost Zdravku Čoliću u Linzu.

Teaser je u samo nekoliko sati premašio 13.000 pogleda na You Tubeu, a objavljen je samo dva sata prije Ćurićevog dugoočekivanog nastupa u Lisinskom, gdje je nastupio kao poseban gost na koncertu „Indexi i prijatelji“. Upravo je Amel zatvorio koncert i to fenomenalnom izvedbom legendarne pjesme „Da sam ja netko“.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)