Uoči Dana Žena: Lucky Love Market

- Advertisement -

Uoči Dana Žena, u subotu 3. marta održat će se Lucky Love Market u kultnom okupljalištu sarajevske raje Domu Mladih, u Centru Skenderija od 11 do 18 sati. Nakon zimske pauze od dva mjeseca, prouzrokovane vremenskim neuslovima, LLM se vraća bolji, ljepši i veći. I srdačno vas poziva na druženje sa Kreativcima.

A da handmade kreativnost nema granica dokazat će izlagači mode za kućne ljubimce. Budući da je Lucky Market animal friendly, pozvani ste da dođete s vašim psićima, koji će na LLM moći isprobati i fotografisati se u modelima visoke mode za pse. Pažnja je posvećena i kutku vintage, probrana garderoba iz bakinog ormara, koja je redizajnirana samo za vjerne posjetioce.

PROČITAJTE JOŠ:  Treba li guliti koru voća i povrća?

Novost na Lucky Marketu, čija je tema ljubav, jeste Lucky Food Market u okviru kojeg će biti predstavljena homemade kuhinja poznatih kuhara, jer i kuhanje je kreativni proces. Zabave neće nedostajati ni za najmlađe. LLM je ekološki osvješten, te je za one najmanje spremio unikatne ručno rađene igračke u drvetu.

Casting & Photoshooting

U 11 sati u okviru LLM održat će se i javni casting za manekene. Pozivaju se sve zainteresovane djevojke i mladići da prisustvuju castingu na kojem će biti izabrani manekeni za photoshooting, koji će se održati isti dan. Manekeni će pozirati u modelima izlagača Lucky Marketa. 

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Sa 50 izgledaju kao da imaju 20 godina: Pogledajte šta Arapkinje koriste kao eliksir mladosti

Kako se njeguju arapske žene, pa uvijek izgledaju nevjerovatno...

Darovi prirode koji pomažu u liječenju astme

Astma je kompleksan sindrom s različitim kliničkim i upalnim...

Ivana Knoll pozirala u mini haljini, bujne grudi u prvom planu

Atraktivna Ivana Knoll pokazala je kako uživa u Milanu,...

Za sve koji vole cimet

Cimet je začin koji obično povezujemo sa slasticama jer...

Bol koji ne biste trebali ignorisati

Određeni bolovi signaliziraju ozbiljne probleme koji zahtijevaju ljekarsku pomoć...