(VIDEO) Kako su se ponašali Messi i Ronaldo tokom snimanja reklame za Louis Vuitton

- Advertisement -

Fotografija Lionela Messija i Cristiana Ronalda po mnogima je najveća nogometna u ovom stoljeću, a kompanija Louis Vuitton objavila je video o tome šta se dešavalo iza kulisa.

Ronaldo i Messi “zaigrali” su šah na viralnoj fotografiji u sklopu reklamne kampanje Louis Vuitton brenda. Na fotografiji prikazan je detalj u kojem legendarni nogometni dvojac razmišlja o narednom potezu na Louis Vuitton aktovci koja služi kao šahovska tabla.

Francuskom modnom brendu Louis Vuitton pošlo je za rukom nešto što nikome do sada. U svojoj reklamnoj kampanji privukli su dvojicu najvećih rivala i nogometaša koje je svijet vidio posljednjih decenija, a sve je prošlo pod sloganom “Pobjeda je stanje duha”, odnosno “Victory is a state of mind”, prenosi Klix.ba.

Fotografija je objavljena samo dan prije početka Svjetskog prvenstva tako da su u francuskom modnom brendu razmišljali i o pravom tajmingu objave.

Dan poslije, Louis Vuitton je objavio vrlo zanimljiv snimak u kojem se može vidjeti kako je nastala kampanja, odnosno nogometna fotografija stoljeća koja će postati dio historije.

Fotografiju je napravila svjetski poznata fotografkinja Annie Leibovitz. Kako je sve izgledalo, možete pogledati u hit videu objavljenom na zvaničnom YouTube kanalu Vuittona.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Godišnjica masakra u Ahmićima: Zločinci poručuju da bi sve ponovo uradili

Hiljade građana i brojne delegacije iz Bosne i Hercegovine,...

Sergej Barbarez će zamijeniti Savu Miloševića?

Nogometni savez Bosne i Hercegovine je odlučio ne produžiti...

Potraga u Zenici: Dječaka udario kombijem pa pobjegao

Zenička policija traga za vozačem kombija koji je danas...

Tuga: Danas će biti klanjana dženaza Amili Šehović, a njenom sinu Salihu sutra

Dženaza Amili Šehović (34), čije je tijelo zajedno s...