Sparsi žele vratiti šampionski pehar u Sarajevo

- Advertisement -

Košarkaški klub „Spars“ iz Sarajeva jedan je od glavnih kandidata za osvajanje titule prvaka države, a igrači ne kriju šampionske ambicije i želju da titulu prvaka nakon dugo godina vrate u glavni grad BiH. To su potvrdili i pobjedom u nedjelju na teškom gostovanju u Mrkonjić Gradu, gdje su trijumfovali nad ekipom Mladosti rezultatom 98 – 92.

Veliku podršku da dobrim igrama ostvare svoj cilj ekipi „Sparsa“ u novoj sezoni pružit će firma “Triab Škoda”, član „Bunjo grupacije“, koja je sponzor kluba.

PROČITAJTE JOŠ:  Počinje pretprodaja ulaznica za moguće finale baraža

 – Šampioni idu sa šampionima. Drago nam je što je “Triab Škoda” prepoznala naš kvalitet i sigurno da smo zajedno mnogo jači – kažu iz košarkaškog kluba „Spars“.

„Triab Škoda“ kao partner „Sparsa“ ekipi je dala na raspolaganje dvije Škode Rapid Spaceback, model koji se počeo proizvoditi krajem 2012. godine, a segmentski je smješten između Fabie i Octavije.

– Drago nam je što se košarka vraća na velika vrata u Sarajevo zahvaljujući „Sparsima“. Zbog toga smo se odlučili za saradnju, koja će, nadamo se, biti nastavljena i u narednim godinama i da će se u narednom periodu ovaj perspektivni klub takmičiti u regionalnoj ligi. Uvijek smo bili društveno odgovorna kompanija i u našim mogućnostima smo pomagali mladim i talentovanim sportistima – kažu iz “Triab Škode”.

PROČITAJTE JOŠ:  U centru Sarajeva izložene cipele u znak sjećanja na ubijene građane tokom opsade

Škoda Rapid Spaceback izdvaja se odličnom ponudom prostora, mnoštvom “Simply Clever” ideja, vrhunskom sigurnošću, zanimljivim mogućnostima individualizacije, niskom potrošnjom i odličnim odnosom cijene i kvaliteta. Sportski dojam daje mu dug međuosovinski razmak i oštre, visoke tornado linije, što je naročito upečatljivo pogledom s boka.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Lana Pudar i Nemanja Bilbija najbolji sportisti Mostara

Plivačica Lana Pudar i nogometaš Nemanja Bilbija proglašeni su...

Goran Ivanišević nije više trener Novaku Đokoviću

Skoro petogodišnja saradnja Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića završena...

Poljska nakon penala savladala Vels i postala posljednji učesnik Eura 2024

Nakon što su Gruzijci boljim izvođenjem penala savladali Grke...

Sjajan nastup plivačkih reprezentativaca BiH u Beogradu

U organizaciji Plivačkog savezu Srbije na bazenu "Milan gale...

Historijska vožnja Elvedine Muzaferije: Prva skijašica na završnom finalu spusta u Svjetskom kupu

Najbolja bosanskohercegovačka skijašica Elvedina Muzaferija okončala je fenomenalnu sezonu...