Life newsSport

Sestra hrvatskog selektora brutalna: Da nije bilo mog muža, ne bi iz Bosne znao doći

0
Sestra hrvatskog selektora brutalna: Da nije bilo mog muža, ne bi iz Bosne znao doći, Life.ba
FOTO: Sportske.hr

Dok iz Hrvatskog rukometnog saveza stižu ocjene o neuspjehu reprezentacije na Svjetskom prvenstvu i nagovještaj moguće smjene Hrvoja Horvata, a kritičari još uvijek aktualnog selektora prozivaju zbog 9. mjesta, ali i neprimjerenog ponašanja, u njegovu obranu stala je sestra – Jasenka Sparks.

Kako pišu Sportske novosti njihov selektor Horvat ima dvije sestre, Vanju i Jasenku, koja je ponovno u centru pažnje zbog brutalnog javnog obračuna s Horvatovim kritičarima. Jasenka je udovica pokojnog Iztoka Puca, člana zlatne generacije iz Atlante 1996., kojeg je također spomenula u svojoj objavi.

– Božidar Jović = ljudska mizerija. Kakva šteta da je moj pokojni muž toj ljudskoj sramoti pomogao izaći iz Bosne i da smo ga još ugostili u našem domu… Da je danas živ može zahvaliti mom pokojnom suprugu koji ga je iz Bosne prevezao u Hrvatsku za vrijeme rata… Toliko je sposoban da sam nije znao ni granicu preći, a sad si je umislio da njegovo mišljenje nekom nešto znači. Lijepo je spasiti život, ali svako govno nije vrijedno rizika… Jović je jadan od tih… Kako je lijepo biti okružen slonovima na Tajlandu, a ne kao moj brat hijenama u Hrvatskoj., napisala je sestra hrvatskog selektora.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Musa se ozbiljno nameće kao pravi lider Real Madrida

Jović je nakon jučerašnje utakmice s Bahreinom i ispadanja Hrvatske sa SP-a prokomentirao Horvatov kontroverzan potez pred kamerama RTL-a.

– Sram neka ga bude, i njega i sve one koji su takvog lika postavili za selektora. Ovo je bilo bezobrazno nepoštovanje novinara, javnosti i samog rukometa, rekao je Jović.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)