Nurkić nakon pobjede: Pokazali smo da sve što se desilo u ovih nekoliko sedmica…

- Advertisement -

Zmajevi su u trećem kolu EuroBasketa savladali Sloveniju rezultatom 97:93 i tako ostvarili svoju drugu pobjedu na prvenstvu.

Izjavu za Sportklub nakon utakmice dao je Jusuf Nurkić koji se zahvalio navijačima na podršci i poručio da su on i saigrači pokazali još jednom da mogu pobijediti svaku selekciju, prenosi Sport1.

“Mislim, svaka čast navijačima koji su nas došli podržati, stvarno je veliki plus za nas. Momci su odradili veliki posao, iako sam ja igrao generalno slabo. Pokazali smo sjajnu timsku igru do kraja, pokazali smo da sve što se desilo u ovih nekoliko sedmica nije bilo slučajno. Kao što sam i reako, imamo ekipu da dobijemo svakoga, možemo igrati sa svima i hvala Bogu večeras smo to pokazali”, rekao je Nurkić i dodao:

PROČITAJTE JOŠ:  Simpatičan prizor na Vilsonovom šetalištu: Pačići krenuli u baštu kafića

“Imamo veliko poštovanje prema Slovencima, slovenskoj državi, Dragiču, Dončiću, svim momcima, stvarno, ali kao što sam rekao poštovanje je jedno, a igra je drugo i opet smo pobijedili”, ističe Nurkić koji je za kraj poručio da trenutna ekipa Zmajeva ima sve što je potrebno za drugi krug takmičenja.

“Imamo stvarno dobru ekipu, zdravi smo i možemo igrati sa svima. Bosno i Hercegovino, budi ponosna”, zaključio je Nurkić.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Legendarni golman Veleža Enver Marić doživio saobraćajnu nesreću

Do sudara dva automobila marki Golf i Ford došlo...

Ubici Farisa Pendeka produžen pritvor za još tri mjeseca

Osumnjičenom za ubistvo Farisa Pendeka, Ademu Šumanu, produžen je...

Udruženje Pomozi.ba pokrenulo apel za liječenje Fojničanke Hašeme Huzbašić koja ima tumor

Udruženje Pomozi.ba pokrenulo je apel za liječenje Hašeme Huzbašić...

1. i 2. maj će biti neradni dani u Federaciji BiH

Srijeda i četvrtak, 1. i 2. maj 2024., bit...